Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chauffeurs Calmes Soldats Dangereux
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Erbetta heeft problemen om de bal te vangen. Wohlfart rent richting de bal. Erbetta onderschept slim de pass. Erbetta geeft een lange en hoge pass. Di Bartolomeo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klungelig pakt Schweitzer de bal. Lamboray is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schweitzer. Schweitzer krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Lamboray is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Werner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Mertzig de bal. Ensch met een sublieme pass. Nedjar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedjar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Keiser passt de bal in één keer door. Melsen is nu in balbezit. Melsen geeft een hoge lob. Di Bartolomeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bartolomeo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chauffeurs Calmes - Soldats Dangereux 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chauffeurs Calmes 63%, Soldats Dangereux 37%.
Chauffeurs Calmes - Soldats Dangereux 0:1

46e minuut.
Acker met de inworp. Troeller bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamboray onderschept slim de pass. Lamboray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chauffeurs Calmes - Soldats Dangereux 1:1

56e minuut.
Di Bartolomeo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vignaud komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Lenners is nu in balbezit. Lenners geeft een hoge lob. Daar is Mertzig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nedjar is nu in balbezit. Nedjar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Troeller met een sublieme pass. Erbetta probeert naar een medespeler te passen. Vignaud is nu in balbezit. Vignaud schiet op doel. Barthel probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Barthel geeft de bal voor. Inworp. Sauber met een snelle inworp. Klungelig pakt Troeller de bal. Troeller haalt uit met een fantastische trap. Paal!

71e minuut.
Melsen geeft de bal voor. Troeller is nu in balbezit. Troeller speelt de bal door. Vignaud rent richting de bal. Vignaud draait met de bal, schiet en ... Kroll kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chauffeurs Calmes - Soldats Dangereux 1:2

72e minuut.
Lamboray passt de bal in één keer door. Werner is nu in balbezit. Vignaud verovert de bal door een tackle van achteren. Vignaud haalt uit met een fantastische trap. Kroll werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chauffeurs Calmes - Soldats Dangereux 1:3

75e minuut.
Sauber is nu in balbezit. Maas onderschept slim de pass. Maas speelt de bal door. Nedjar rent richting de bal. Nedjar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Lamboray rent richting de bal. Cazzaro is nu in balbezit. Cazzaro geeft de bal voor. Lamboray probeert de bal aan de voet te houden. Nedjar springt en kopt de bal. Graas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chauffeurs Calmes 41%, Soldats Dangereux 59%.
Chauffeurs Calmes - Soldats Dangereux 1:3