Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guerriers Oranges Rédacteurs Noirs
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten average
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Ihry verovert de bal door een tackle van achteren. Damar rent richting de bal. Met opzet legt Ihry zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Ihry moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ihry schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

13e minuut.
Bohnert rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Erbetta. Bohnert is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Damar met een snel genomen vrije trap. Schwininger heeft problemen om de bal te vangen. Muraglia rent richting de bal. Muraglia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Hoffstetter trapt de bal weg. Damar kopt de bal weg. Mayrisch rent richting de bal. Bohnert onderschept slim de pass. Bohnert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Erbetta passt de bal zonder na te denken. Pierret is nu in balbezit. Damar is nu in balbezit. Pierret verovert de bal door een tackle van achteren. Pierret schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fernandes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Hieff geeft de bal voor. Mayrisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia onderschept slim de pass. Bohnert rent richting de bal. Bohnert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Hastert geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pierret de bal. Damar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Damar krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Hastert geeft een lange en hoge pass. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang geeft een lange en hoge pass. Pierret bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierret schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerriers Oranges - Rédacteurs Noirs 1:0

42e minuut.
Brachtenbach probeert de bal aan de voet te houden. Erbetta speelt de bal door. Pierret is nu in balbezit. Pierret haalt uit met een fantastische trap. Fernandes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerriers Oranges - Rédacteurs Noirs 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerriers Oranges 53%, Rédacteurs Noirs 47%.
Guerriers Oranges - Rédacteurs Noirs 2:0

47e minuut.
Damar geeft de bal voor. Daar is Hieff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hieff met een sublieme pass. Muraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Strasser rent richting de bal. Bohnert bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Strasser zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Strasser naar de kleedkamers voor een vroege douche.

79e minuut.
Fromont probeert naar een medespeler te passen. Federspiel rent richting de bal. Federspiel probeert naar een medespeler te passen. Muraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerriers Oranges 55%, Rédacteurs Noirs 45%.
Guerriers Oranges - Rédacteurs Noirs 2:0