Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Savants Mystérieux Sorciers Brillants
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Leider heeft problemen om de bal te vangen. Lux verovert de bal door een tackle van achteren. Belli rent richting de bal. Lux rent richting de bal. Lux haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Baduel onderschept slim de pass. Baduel met een sublieme pass. Lux rent richting de bal. Lux schiet op doel. Wiltgen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Doeltrap. Wiltgen trapt de bal weg van het doel. Leider rent richting de bal. Stockreiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Stockreiser draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Flenghi geeft de bal voor. Kulla is nu in balbezit. Belli onderschept slim de pass. Lux rent richting de bal. Lux schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kuffer is nu in balbezit. Flenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Flenghi met een sublieme pass. Belli bereikt de bal nog maar net als eerste. Belli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Klungelig pakt Flenghi de bal. Stockreiser onderschept slim de pass. Stockreiser met een sublieme pass. Leider bereikt de bal nog maar net als eerste. Leider haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Strasser is nu in balbezit. Troeller rent richting de bal. Stockreiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Leider is nu in balbezit. Leider schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Savants Mystérieux - Sorciers Brillants 1:0

40e minuut.
Kulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulla passt de bal met de wreef. Staudt bereikt de bal nog maar net als eerste. Leider is nu in balbezit. Leider draait met de bal, schiet en ... Bourdon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Savants Mystérieux 54%, Sorciers Brillants 46%.
Savants Mystérieux - Sorciers Brillants 1:0

46e minuut.
Lux is nu in balbezit. Lux met een sublieme pass. Daar is Kuffer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leider verovert de bal door een tackle van achteren. Leider schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Loutsch met de inworp. Kulla is nu in balbezit. Kulla geeft een hoge lob. Belli rent richting de bal. Belli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Savants Mystérieux - Sorciers Brillants 1:1

71e minuut.
Mongenast bereikt de bal nog maar net als eerste. Lux bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lux verovert de bal door een tackle van achteren. Lux schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Leider draait met de bal, schiet en ... Bourdon met een sublieme pass. Pavan rent richting de bal. Belli onderschept slim de pass. Belli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Savants Mystérieux 45%, Sorciers Brillants 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Savants Mystérieux - Sorciers Brillants 1:1