Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Agriculteurs Excellents Sidérurgistes Rouges
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Sangare verovert de bal door een tackle van achteren. Sangare met een sublieme pass. Carminati rent richting de bal. Carminati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agriculteurs Excellents - Sidérurgistes Rouges 0:1

9e minuut.
Simoes geeft de bal voor. Inworp. Collart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Atten bereikt de bal nog maar net als eerste. Atten geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Malget bereikt de bal nog maar net als eerste. Monnereau onderschept slim de pass. Atten met een sublieme pass. Manderscheid bereikt de bal nog maar net als eerste. Manderscheid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Agriculteurs Excellents - Sidérurgistes Rouges 1:1

17e minuut.
Bailleux heeft problemen om de bal te vangen. Atten verovert de bal door een tackle van achteren. Manderscheid is nu in balbezit. Manderscheid haalt uit met een fantastische trap. Roettgers maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Agriculteurs Excellents - Sidérurgistes Rouges 2:1

39e minuut.
Kurtz verovert de bal door een tackle van achteren. Kurtz passt de bal zonder na te denken. Manderscheid is nu in balbezit. Manderscheid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agriculteurs Excellents - Sidérurgistes Rouges 3:1

41e minuut.
Atten bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaccaria onderschept slim de pass. Zaccaria probeert naar een medespeler te passen. Carminati bereikt de bal nog maar net als eerste. Carminati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agriculteurs Excellents 54%, Sidérurgistes Rouges 46%.
Agriculteurs Excellents - Sidérurgistes Rouges 3:1

59e minuut.
Malget verovert de bal door een tackle van achteren. Malget probeert naar een medespeler te passen. Hunnewald rent richting de bal. Hunnewald geeft een hoge lob. Daar is Carminati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Eicher bereikt de bal nog maar net als eerste. Eicher geeft een hoge lob. Hunnewald kopt de bal weg. Carminati rent richting de bal. Carminati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Malget rent richting de bal. Atten verovert de bal door een tackle van achteren. Atten speelt de bal door. Manderscheid is nu in balbezit. Manderscheid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agriculteurs Excellents 51%, Sidérurgistes Rouges 49%.
Agriculteurs Excellents - Sidérurgistes Rouges 3:1