Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Professeurs Emportés Métalurgistes Jaunes
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Klungelig pakt Mauro de bal. Jurion begaat een overtreding. Mauro raakt geblesseerd tijdens het duel. Schneider met een snel genomen vrije trap. Schweitzer rent richting de bal. Schweitzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Professeurs Emportés - Métalurgistes Jaunes 1:0

8e minuut.
Daar is Schneider, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurion is nu in balbezit. Jurion speelt de bal door. Glesender rent richting de bal. Glesender schiet op doel. Steffen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Jurion speelt de bal door. Glesender bereikt de bal nog maar net als eerste. Esch is nu in balbezit. Glesender verovert de bal door een tackle van achteren. Glesender haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Glesender rent richting de bal. Glesender haalt uit met een fantastische trap. Steffen bokst de bal weg.

29e minuut.
Santos is nu in balbezit. Pilz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Santos raakt geblesseerd tijdens het duel. Santos met een snel genomen vrije trap. Esch controleert de bal met de borst. Glesender rent richting de bal. Glesender draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Professeurs Emportés - Métalurgistes Jaunes 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Professeurs Emportés 49%, Métalurgistes Jaunes 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Professeurs Emportés - Métalurgistes Jaunes 1:1

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Glesender de bal onder controle te krijgen. Esch rent richting de bal. Glesender onderschept slim de pass. Glesender schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Professeurs Emportés - Métalurgistes Jaunes 1:2

56e minuut.
von Kunitzki geeft een hoge lob. Schneider probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Santos speelt de bal door. Daar is Glesender, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glesender schiet op doel. Steffen bokst de bal weg.

76e minuut.
Santos probeert naar een medespeler te passen. Zennane geeft de bal voor. Baustert bereikt de bal nog maar net als eerste. Glesender onderschept slim de pass. Glesender haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Glesender raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mayer komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Reuland is nu in balbezit. Reuland probeert naar een medespeler te passen. Pilz is nu in balbezit. Schweitzer is nu in balbezit. Schweitzer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Professeurs Emportés - Métalurgistes Jaunes 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Professeurs Emportés 54%, Métalurgistes Jaunes 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Professeurs Emportés - Métalurgistes Jaunes 2:2