Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Policiers Merveilleux Chevaliers Tristes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Mutschler onderschept slim de pass. Lenoir is nu in balbezit. Lenoir speelt de bal door. Collart rent richting de bal. Collart haalt uit met een fantastische trap. Chapel bokst de bal weg.

23e minuut.
Mutschler onderschept slim de pass. Mutschler passt de bal in één keer door. Daar is Lenoir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thoss onderschept slim de pass. Thoss draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Tremont heeft problemen om de bal te vangen. Raus bereikt de bal nog maar net als eerste. Raus passt de bal in één keer door. Collart bereikt de bal nog maar net als eerste. Collart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Policiers Merveilleux - Chevaliers Tristes 0:1

28e minuut.
Kipulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipulu speelt de bal door. Raus met een sublieme pass. Collart is nu in balbezit. Collart draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Chazot rent richting de bal. Chazot passt de bal met de wreef. Collart is nu in balbezit. Collart schiet op doel. Chapel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Thoss bereikt de bal nog maar net als eerste. Thoss met een sublieme pass. Mayer probeert naar een medespeler te passen. Miller rent richting de bal. Miller haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Avisse kopt de bal weg. Klungelig pakt Mutschler de bal. Miller rent richting de bal. Miller schiet op doel. Di Bartolomeo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Policiers Merveilleux - Chevaliers Tristes 1:1

45e minuut.
Kipulu speelt de bal door. Staudt bereikt de bal nog maar net als eerste. Raus begaat een overtreding. Raus krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Policiers Merveilleux 42%, Chevaliers Tristes 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Policiers Merveilleux - Chevaliers Tristes 1:1

51e minuut.
Haas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thoss bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenoir verovert de bal door een tackle van achteren. Mayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Di Bartolomeo bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Mayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutschler onderschept slim de pass. Mutschler met een sublieme pass. Collart rent richting de bal. Collart haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Debarre geeft een lange en hoge pass. Raus probeert de bal aan de voet te houden. Lenoir kopt de bal weg. Klungelig pakt Collart de bal. Collart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Policiers Merveilleux - Chevaliers Tristes 1:2

84e minuut.
Klungelig pakt Thoss de bal. Lenoir is nu in balbezit. Mayer geeft een lange en hoge pass. Avisse rent richting de bal. Avisse schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Policiers Merveilleux 37%, Chevaliers Tristes 63%.
Policiers Merveilleux - Chevaliers Tristes 1:2