Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partisans Emportés Princes Noirs
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Peiffer geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Schütz de bal onder controle te krijgen. Hermann is nu in balbezit. Hermann draait met de bal, schiet en ... Bellion maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Timoteo Rabico is nu in balbezit. Timoteo Rabico passt de bal met de wreef. Poulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boden is nu in balbezit. Boden draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Maas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hoscheit de bal onder controle te krijgen. Boden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Partisans Emportés - Princes Noirs 1:0

26e minuut.
D`exelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Proietti verovert de bal door een tackle van achteren. Proietti probeert naar een medespeler te passen. Hermann rent richting de bal. Hermann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Hoscheit kan de bal niet met de borst controleren. Anonicelli is nu in balbezit. Anonicelli passt de bal zonder na te denken. Imdahl is nu in balbezit. Imdahl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Timoteo Rabico rent richting de bal. Imdahl onderschept slim de pass. Klungelig pakt Anonicelli de bal. Imdahl is nu in balbezit. Imdahl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
van der Vekene is nu in balbezit. Anonicelli rent richting de bal. Anonicelli met een sublieme pass. Imdahl is nu in balbezit. Imdahl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partisans Emportés 35%, Princes Noirs 65%.
Partisans Emportés - Princes Noirs 1:0

51e minuut.
Werner passt de bal met de wreef. Daar is Moisy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imdahl is nu in balbezit. Imdahl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Partisans Emportés - Princes Noirs 1:1

62e minuut.
Forgiarini speelt de bal door. Stein speelt de bal door. Hermann is nu in balbezit. Hermann schiet op doel. Bellion maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partisans Emportés 48%, Princes Noirs 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Partisans Emportés - Princes Noirs 1:1