Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pilotes Petits Partisans Emportés
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


8e minuut.
Lux rent richting de bal. Reding verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Afonso ... Strafschop! Afonso krijgt een gele kaart. Reding is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Reding neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilotes Petits - Partisans Emportés 1:0

34e minuut.
Klungelig pakt Kunen de bal. Kunen speelt de bal door. Wiltgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Castagne rent richting de bal. Castagne schiet op doel. Feidt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Saibene is nu in balbezit. Kunen verovert de bal door een tackle van achteren. Kunen passt de bal in één keer door. Reding is nu in balbezit. Reding haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pilotes Petits 48%, Partisans Emportés 52%.
Pilotes Petits - Partisans Emportés 1:0

51e minuut.
Konen rent richting de bal. Afonso geeft een hoge lob. Daar is Saibene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boeres is nu in balbezit. Boeres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilotes Petits - Partisans Emportés 2:0

76e minuut.
Klungelig pakt Kunen de bal. Kunen passt de bal zonder na te denken. Wampach rent richting de bal. Castagne verovert de bal door een tackle van achteren. Castagne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilotes Petits - Partisans Emportés 2:1

80e minuut.
Inworp. Bebon met een snelle inworp. Kunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiltgen onderschept slim de pass. Wiltgen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pilotes Petits 50%, Partisans Emportés 50%.
Pilotes Petits - Partisans Emportés 2:1