Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Professeurs Bruns Sidérurgistes Grands
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Rasqui raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lagadec komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Brentano kopt de bal weg. Speck controleert de bal met de borst. Speck passt de bal met de wreef. Serafini rent richting de bal. Serafini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Jackson is nu in balbezit. Brentano verovert de bal door een tackle van achteren. Brentano probeert naar een medespeler te passen. Camara is nu in balbezit. Camara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Speck passt de bal in één keer door. Hein bereikt de bal nog maar net als eerste. Hein met een sublieme pass. Pauly rent richting de bal. Pauly geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Brentano probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Camara de bal. Arendt rent richting de bal. Camara rent richting de bal. Camara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Professeurs Bruns 49%, Sidérurgistes Grands 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Professeurs Bruns - Sidérurgistes Grands 0:0

48e minuut.
Brentano speelt de bal door. Arendt is nu in balbezit. Melsen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arendt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arendt legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Professeurs Bruns - Sidérurgistes Grands 0:1

61e minuut.
Jackson verovert de bal door een tackle van achteren. Jackson speelt de bal door. Inworp. Krack met de inworp. Brentano geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Professeurs Bruns - Sidérurgistes Grands 0:2

76e minuut.
Sportler is nu in balbezit. Sportler geeft een hoge lob. Ulveling probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Camara de bal. Camara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Gomes passt de bal in één keer door. Krack rent richting de bal. Krack passt de bal met de wreef. Lagadec kan de bal niet met de borst controleren. Lagadec haalt uit met een fantastische trap. Gatinet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Professeurs Bruns - Sidérurgistes Grands 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Professeurs Bruns 55%, Sidérurgistes Grands 45%.
Professeurs Bruns - Sidérurgistes Grands 1:2