Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Commandants Dangereux Chauffeurs Excellents
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Fayot rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spielmann. Fayot raakt geblesseerd tijdens het duel. Fayot zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Ewen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pimont bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimont haalt uit met een fantastische trap. Lamirand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Commandants Dangereux - Chauffeurs Excellents 1:0

13e minuut.
Hommel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hommel met een sublieme pass. Kauffmann is nu in balbezit. Spielmann is nu in balbezit. Spielmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Spielmann rent richting de bal. Spielmann speelt de bal door. Saibene is nu in balbezit. Saibene haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nothomb de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Fayot verovert de bal door een tackle van achteren. Fayot passt de bal in één keer door. Coppin rent richting de bal. Pimont bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimont haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Commandants Dangereux 57%, Chauffeurs Excellents 43%.
Commandants Dangereux - Chauffeurs Excellents 1:0

63e minuut.
Nothomb geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gastineau met de inworp. Spielmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Spielmann haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Coppin bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthelemy verovert de bal door een tackle van achteren. Berthelemy probeert naar een medespeler te passen. Saibene rent richting de bal. Saibene draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Lacroix geeft de bal voor. Inworp. Dussier met de inworp. Spielmann rent richting de bal. Spielmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Gastineau geeft een hoge lob. Daar is Nothomb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saibene bereikt de bal nog maar net als eerste. Saibene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Commandants Dangereux - Chauffeurs Excellents 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Commandants Dangereux 55%, Chauffeurs Excellents 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Commandants Dangereux - Chauffeurs Excellents 1:1