Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chauffeurs Excellents Commandants Dangereux
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Bray met een sublieme pass. Coppin is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Medinger ... Strafschop! Coppin raakt geblesseerd tijdens het duel. Coppin kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Lamirand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Bray is nu in balbezit. Haas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bray raakt geblesseerd tijdens het duel. Bray zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pimont bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamirand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pimont is nu in balbezit. Pimont schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chauffeurs Excellents - Commandants Dangereux 0:1

27e minuut.
Inworp. Lacroix met een snelle inworp. Barp met een sublieme pass. Pimont rent richting de bal. Pimont schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bray bereikt de bal nog maar net als eerste. Bray draait met de bal, schiet en ... Lamirand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Hommel heeft problemen om de bal te vangen. Coppin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Pimont de bal. Coppin is nu in balbezit. Coppin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chauffeurs Excellents - Commandants Dangereux 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chauffeurs Excellents 58%, Commandants Dangereux 42%.
Chauffeurs Excellents - Commandants Dangereux 0:2

73e minuut.
Fayot is nu in balbezit. Spielmann verovert de bal door een tackle van achteren. Spielmann met een sublieme pass. Holtz rent richting de bal. Holtz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Pimont passt de bal zonder na te denken. Bray bereikt de bal nog maar net als eerste. Haas verovert de bal door een tackle van achteren. Haas geeft een lange en hoge pass. Barp kopt de bal weg. Lamirand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chauffeurs Excellents 53%, Commandants Dangereux 47%.
Chauffeurs Excellents - Commandants Dangereux 0:2