Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Députés Excellents Sportifs Indomitables
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Daar is Rizzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rizzo speelt de bal door. Ihry rent richting de bal. Siebenaler onderschept slim de pass. Siebenaler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Poulet rent richting de bal. Poulet geeft een hoge lob. Anger kopt de bal weg. Gonderinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonderinger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Biever bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer verovert de bal door een tackle van achteren. Bauer geeft de bal voor. Siebenaler rent richting de bal. Siebenaler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Lesch geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kerschen met een snelle inworp. Biever is nu in balbezit. Biever schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Pilot met de inworp. Anger kan de bal niet met de borst controleren. Rizzo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rizzo krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Assini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunnewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo onderschept slim de pass. Rizzo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Siebenaler rent richting de bal. Siebenaler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Députés Excellents - Sportifs Indomitables 0:1

25e minuut.
Anger bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo is nu in balbezit. Rizzo haalt uit met een fantastische trap. Maul probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Députés Excellents - Sportifs Indomitables 0:2

30e minuut.
Assini probeert naar een medespeler te passen. Siebenaler is nu in balbezit. Siebenaler passt de bal zonder na te denken. Rizzo rent richting de bal. Rizzo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Duboscq zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kerschen is nu in balbezit. Biltgen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kerschen raakt geblesseerd tijdens het duel. Kerschen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Députés Excellents 50%, Sportifs Indomitables 50%.
Députés Excellents - Sportifs Indomitables 0:2

73e minuut.
Siebenaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunnewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Siebenaler onderschept slim de pass. Siebenaler haalt uit met een fantastische trap. Ihry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daar is Bauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hunnewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunnewald passt de bal in één keer door. Daar is Gonderinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonderinger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Députés Excellents 50%, Sportifs Indomitables 50%.
Députés Excellents - Sportifs Indomitables 0:2