Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Commandants Dangereux Ambassadeurs Radicaux
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vouel met de inworp. Steil-Antoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Steil-Antoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Commandants Dangereux - Ambassadeurs Radicaux 0:1

3e minuut.
Vouel met een snelle inworp. Steil-Antoni rent richting de bal. Steil-Antoni passt de bal met de wreef. Frieden is nu in balbezit. Frieden haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Inworp. Biau met de inworp. Linster rent richting de bal. Coppin verovert de bal door een tackle van achteren. Coppin geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Willmar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biau met een snelle inworp. Coppin is nu in balbezit. Coppin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Willmar geeft een hoge lob. Kauffmann is nu in balbezit. Consbruck begaat een overtreding. Consbruck krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Biau met een snelle inworp. Barp bereikt de bal nog maar net als eerste. Steil-Antoni is nu in balbezit. Barp onderschept slim de pass. Barp geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Linster heeft problemen om de bal te vangen. Linster geeft een lange en hoge pass. Vouel kopt de bal weg. Rodange heeft problemen om de bal te vangen. Rodange draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Commandants Dangereux - Ambassadeurs Radicaux 0:2

41e minuut.
Nothomb met een harde bal richting middenveld. Frieden rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coppin. Coppin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Commandants Dangereux 36%, Ambassadeurs Radicaux 64%.
Commandants Dangereux - Ambassadeurs Radicaux 0:2

57e minuut.
Klungelig pakt Lacroix de bal. Barp is nu in balbezit. Steil-Antoni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Steil-Antoni krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Vouel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vouel passt de bal in één keer door. Daar is Nothomb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodange bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodange schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Fayot rent richting de bal. Fayot geeft een lange en hoge pass. Nigra is nu in balbezit. Nigra geeft een lange en hoge pass. Willmar probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Commandants Dangereux - Ambassadeurs Radicaux 1:2

70e minuut.
Fayot bereikt de bal nog maar net als eerste. Linster is nu in balbezit. Fayot verovert de bal door een tackle van achteren. Steil-Antoni onderschept slim de pass. Steil-Antoni haalt uit met een fantastische trap. Manderscheid bokst de bal weg.

72e minuut.
Bewing met de inworp. Consbruck heeft problemen om de bal te vangen. Consbruck geeft een hoge lob. Vouel rent richting de bal. Vouel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Commandants Dangereux - Ambassadeurs Radicaux 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Commandants Dangereux 53%, Ambassadeurs Radicaux 47%.
Commandants Dangereux - Ambassadeurs Radicaux 1:3