Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Députés Acharnés Policiens Calmes
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.3
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Bernardy speelt de bal door. Backendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Leisen rent richting de bal. Backendorf verovert de bal door een tackle van achteren. Backendorf schiet op doel. Fersino bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Gutenkauf is nu in balbezit. Gutenkauf probeert naar een medespeler te passen. Backendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Backendorf schiet op doel. Na een snelle pass probeert Greisch de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Büchler kopt de bal weg. Klungelig pakt Gernsback de bal. Lentz maakt een afschuwelijke overtreding. Gernsback moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gernsback kan niet meer verder spelen. Gilson komt het veld opgelopen. Gilson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Leisen heeft problemen om de bal te vangen. Backendorf is nu in balbezit. Backendorf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Députés Acharnés - Policiens Calmes 0:1

32e minuut.
Klungelig pakt Gutenkauf de bal. Gutenkauf geeft een lange en hoge pass. Dahlem kopt de bal weg. Backendorf heeft problemen om de bal te vangen. Backendorf schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Lentz rent richting de bal. Calmes is nu in balbezit. Lentz is nu in balbezit. Calmes is nu in balbezit. Calmes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Gutenkauf raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bossi komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Sadler onderschept slim de pass. Sadler geeft een lange en hoge pass. Angel is nu in balbezit. Baduel onderschept slim de pass. Baduel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Députés Acharnés - Policiens Calmes 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Députés Acharnés 56%, Policiens Calmes 44%.
Députés Acharnés - Policiens Calmes 0:2

65e minuut.
Sadler is nu in balbezit. Sadler passt de bal met de wreef. Lentz bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Députés Acharnés 33%, Policiens Calmes 67%.
Députés Acharnés - Policiens Calmes 0:2