Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
✧Captain Sài Gòn✧ ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆
4-4-2 Tactiek #game2
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
56.2 gemiddelde waardering 50.9
solid Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


15e minuut.
Tarazona rent richting de bal. Tarazona passt de bal in één keer door. Marinescu is nu in balbezit. Marinescu draait met de bal, schiet en ... Bilgenç maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
✧Captain Sài Gòn✧ - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ 1:0

18e minuut.
Ngọc Thiện heeft problemen om de bal te vangen. Ngọc Thiện geeft een hoge lob. Atanasio controleert de bal met de borst. Maiolini rent richting de bal. Maiolini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ginguinhas speelt de bal door. Daar is Jiménez Asensio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiménez Asensio speelt de bal door. Jaszczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczur geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ✧Captain Sài Gòn✧ 58%, ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ 42%.
✧Captain Sài Gòn✧ - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ 1:0

46e minuut.
Končarević komt het veld opgelopen. Tapušković komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Silivaş passt de bal met de wreef. Danciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Danciu geeft de bal voor. Maiolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiolini schiet op doel. Ytreland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Jiménez Asensio controleert de bal met de borst. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła passt de bal met de wreef. Tarazona rent richting de bal. Tarazona schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Tarazona probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Končarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Končarević passt de bal zonder na te denken. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Giambelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giambelli passt de bal zonder na te denken. Silivaş speelt de bal door. Danciu heeft problemen om de bal te vangen. Končarević met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marinescu is nu in balbezit. Daar is Marinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
✧Captain Sài Gòn✧ - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ 2:0

59e minuut.
Jiménez Asensio speelt de bal door. Tarazona met een sublieme pass. Marinescu is nu in balbezit. Marinescu draait met de bal, schiet en ... Bilgenç werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
✧Captain Sài Gòn✧ - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ 3:0

62e minuut.
Tapušković bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapušković geeft de bal voor. Chyła kopt de bal weg. Marinescu rent richting de bal. Marinescu draait met de bal, schiet en ... Paal!

67e minuut.
Maiolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ytreland speelt de bal door. Anh Quang kopt de bal weg. Marinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Inworp. Cagna met de inworp. Končarević met een sublieme pass. Tarazona bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarazona geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Danciu geeft een hoge lob. Ytreland probeert naar een medespeler te passen. Tarazona kopt de bal weg. Chyła rent richting de bal. Chyła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ✧Captain Sài Gòn✧ 43%, ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ 57%.
✧Captain Sài Gòn✧ - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ 3:0