Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 13:28
  • Competitiewedstrijd: V-League
  • Stadion: Quần Ngựa
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 27546
White hourse Academy CLBBĐ GđôN
532 MID PRO Tactiek opera
36% Balbezit 64%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
35.6 gemiddelde waardering 61.6
zwak Schieten formidabel
matig Passen uitstekend
redelijk Verdedigen formidabel


15e minuut.
Ðức Nhân passt de bal in één keer door. Laine bereikt de bal nog maar net als eerste. Canteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Canteros schiet op doel. Ruiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White hourse Academy - CLBBĐ GđôN 0:1

23e minuut.
Hạnh neemt vlug de vrije trap. Bình Nguyên kopt de bal weg. Canteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Canteros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White hourse Academy - CLBBĐ GđôN 0:2

34e minuut.
Bình Nguyên geeft de bal voor. Laine rent richting de bal. Trọng Tấn legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trọng Tấn krijgt een gele kaart. Laine is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ðức Nhân kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
White hourse Academy - CLBBĐ GđôN 0:3

37e minuut.
Shumeyko passt de bal zonder na te denken. Văn Hùng is nu in balbezit. Văn Hùng speelt de bal door. Canteros is nu in balbezit. Canteros haalt uit met een fantastische trap. Ruiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Canteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Canteros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White hourse Academy - CLBBĐ GđôN 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White hourse Academy 70%, CLBBĐ GđôN 30%.
White hourse Academy - CLBBĐ GđôN 0:4

46e minuut.
Laine rent richting de bal. Laine passt de bal met de wreef. Thế Doanh rent richting de bal. Thế Doanh geeft een hoge lob. Canteros krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
White hourse Academy - CLBBĐ GđôN 0:5

50e minuut.
Laine bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasu probeert naar een medespeler te passen. Canteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Canteros draait met de bal, schiet en ... Ruiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
White hourse Academy - CLBBĐ GđôN 0:6

54e minuut.
Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Doanh verovert de bal door een tackle van achteren. Thế Doanh speelt de bal door. Laine rent richting de bal. Laine draait met de bal, schiet en ... Ruiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Laine bereikt de bal nog maar net als eerste. Canteros springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Văn Hùng kopt de bal weg. Victorine heeft problemen om de bal te vangen. Canteros is nu in balbezit. Ðức Nhân is nu in balbezit. Ðức Nhân draait met de bal, schiet en ... Ruiz bokst de bal weg.

61e minuut.
Laine rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trọng Tấn. Laine is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hasu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Laine rent richting de bal. Laine geeft een hoge lob. Canteros springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White hourse Academy - CLBBĐ GđôN 0:7

68e minuut.
Shumeyko passt de bal met de wreef. Ðức Nhân bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Nhân passt de bal zonder na te denken. Canteros is nu in balbezit. Canteros haalt uit met een fantastische trap. Ruiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Thế Doanh rent richting de bal. Laine bereikt de bal nog maar net als eerste. Laine passt de bal zonder na te denken. Shumeyko geeft de bal voor. Canteros krijgt zijn hoofd ertegen. Ruiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Shumeyko passt de bal met de wreef. Ðức Nhân bereikt de bal nog maar net als eerste. Victorine rent richting de bal. Ðức Nhân verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Nhân haalt uit met een fantastische trap. Ruiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Hạnh met een snelle inworp. Thế Doanh rent richting de bal. Thế Doanh speelt de bal door. Laine is nu in balbezit. Laine draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ðức Nhân bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Nhân geeft een lange en hoge pass. Laine rent richting de bal. Laine haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hạnh de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Laine raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Thanh Quang komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Buitenspel voor Thanh Quang. Goede buitenspelval van de verdediging. Trọng Tấn maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Shumeyko kopt de bal weg. Ðức Nhân controleert de bal met de borst. Ðức Nhân draait met de bal, schiet en ... Ruiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Rey rent richting de bal. Rey geeft de bal voor. Ðức Nhân rent richting de bal. Ðức Nhân draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White hourse Academy 85%, CLBBĐ GđôN 15%.
White hourse Academy - CLBBĐ GđôN 0:7