Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-10 13:28
  • Competitiewedstrijd: V-League
  • Stadion: Ninh Bình
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 10741
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ DRAGON FC
#game2 Tactiek 1 tien dao
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
55 gemiddelde waardering 59.5
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Giambelli passt de bal in één keer door. Kiemlicz is nu in balbezit. Klar begaat een overtreding. Klar krijgt een gele kaart. Kiemlicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vaquero zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maiolini springt en kopt de bal. bin Ali Faraj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Gliszczyński speelt de bal door. Paas rent richting de bal. Paas passt de bal zonder na te denken. Cannova is nu in balbezit. Cannova geeft een lange en hoge pass. Paal!

13e minuut.
Bredariol bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneeberger onderschept slim de pass. Schneeberger geeft de bal voor. Maiolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiolini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Gliszczyński met een sublieme pass. Cannova speelt de bal door. Bredariol is nu in balbezit. Bredariol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ - DRAGON FC 0:1

21e minuut.
Coney passt de bal zonder na te denken. Vaquero speelt de bal door. Coney rent richting de bal. Coney geeft de bal voor. Maiolini krijgt zijn hoofd ertegen. bin Ali Faraj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
bin Ali Faraj probeert naar een medespeler te passen. Vaquero kopt de bal weg. Coney bereikt de bal nog maar net als eerste. Coney geeft de bal voor. Maiolini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bredariol onderschept slim de pass. Bredariol met een sublieme pass. Selmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ - DRAGON FC 0:2

32e minuut.
Kiemlicz passt de bal zonder na te denken. Vaquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaquero passt de bal met de wreef. Coney is nu in balbezit. Coney haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ 34%, DRAGON FC 66%.
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ - DRAGON FC 0:2

49e minuut.
Klar onderschept slim de pass. Giambelli verovert de bal door een tackle van achteren. Giambelli passt de bal in één keer door. Maiolini rent richting de bal. Maiolini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Cozarak probeert naar een medespeler te passen. Gröppel is nu in balbezit. Gröppel passt de bal in één keer door. Cannova geeft een lange en hoge pass. Selmi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Paas is nu in balbezit. Paas passt de bal zonder na te denken. Gliszczyński probeert naar een medespeler te passen. Selmi rent richting de bal. Selmi draait met de bal, schiet en ... Staręga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Ngọc Thiện met een snelle inworp. Coney bereikt de bal nog maar net als eerste. Coney passt de bal zonder na te denken. Maiolini is nu in balbezit. Maiolini schiet op doel. bin Ali Faraj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Silivaş zal de hoekschop nemen. Coney springt en kopt de bal. Maiolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiolini haalt uit met een fantastische trap. bin Ali Faraj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Selmi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Staręga maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vaquero kopt de bal weg. Maiolini rent richting de bal. Maiolini haalt uit met een fantastische trap. bin Ali Faraj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Jiménez Asensio probeert de bal met de borst te controleren. Selmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Asensio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jiménez Asensio krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Selmi raakt geblesseerd tijdens het duel. Gröppel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Schneeberger kopt de bal weg. Cannova is nu in balbezit. Cannova geeft de bal voor. Staręga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ - DRAGON FC 0:3

75e minuut.
Cozarak onderschept slim de pass. Cozarak geeft de bal voor. Selmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ - DRAGON FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ 49%, DRAGON FC 51%.
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ - DRAGON FC 0:4