Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CLB Quang Ngai GIAO TIẾN FC
31.231 Tactiek 5-3-2
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 38.5
excellent Schieten good
solid Passen average
good Verdedigen good


2e minuut.
Emmerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Emmerson met een sublieme pass. Daar is Walendzik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walendzik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CLB Quang Ngai - GIAO TIẾN FC 1:0

5e minuut.
Cervinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervinski geeft een hoge lob. Daar is Hoài Bắc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walendzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Walendzik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CLB Quang Ngai - GIAO TIẾN FC 2:0

13e minuut.
Trọng Hiếu verovert de bal door een tackle van achteren. Trọng Hiếu passt de bal met de wreef. Vincenti is nu in balbezit. Khắc Thành verovert de bal door een tackle van achteren. Khắc Thành haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Cabanne kopt de bal weg. Emmerson rent richting de bal. Emmerson met een sublieme pass. Urkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Urkis draait met de bal, schiet en ... Phương Long verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Kamaros bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Vũ onderschept slim de pass. Emmerson begaat een overtreding. Emmerson krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Martirosyan speelt de bal door. Emmerson geeft de bal voor. Việt Thái kopt de bal weg. Emmerson is nu in balbezit. Emmerson geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Vincenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincenti passt de bal in één keer door. Cervinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Urkis rent richting de bal. Urkis haalt uit met een fantastische trap. Phương Long kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Espíndola verovert de bal door een tackle van achteren. Espíndola passt de bal in één keer door. Walendzik is nu in balbezit. Walendzik schiet op doel. Phương Long werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CLB Quang Ngai - GIAO TIẾN FC 3:0

38e minuut.
Cervinski probeert naar een medespeler te passen. Urkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Vũ rent richting de bal. Urkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Urkis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLB Quang Ngai 26%, GIAO TIẾN FC 74%.
CLB Quang Ngai - GIAO TIẾN FC 3:0

49e minuut.
Walendzik kopt de bal weg. Bá Long is nu in balbezit. Bá Long geeft de bal voor. Cabanne is nu in balbezit. Cabanne geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bá Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Emmerson onderschept slim de pass. Emmerson met een sublieme pass. Walendzik rent richting de bal. Walendzik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kamaros met een sublieme pass. Emmerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamaros bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamaros passt de bal zonder na te denken. Martirosyan geeft de bal voor. Phương Long verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Walendzik is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Cervinski passt de bal in één keer door. Espíndola bereikt de bal nog maar net als eerste. Espíndola speelt de bal door. Urkis rent richting de bal. Urkis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CLB Quang Ngai - GIAO TIẾN FC 4:0

88e minuut.
Cervinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervinski geeft een hoge lob. Hoài Bắc heeft problemen om de bal te vangen. Walendzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Walendzik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CLB Quang Ngai - GIAO TIẾN FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLB Quang Ngai 28%, GIAO TIẾN FC 72%.
CLB Quang Ngai - GIAO TIẾN FC 5:0