Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 13:28
  • Competitiewedstrijd: Hạng I.01
  • Stadion: C..O.Y.G Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6397
C..O.Y.G HLT
Normal Tactiek TAC1-442
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.1 gemiddelde waardering 44.7
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


19e minuut.
Robbins speelt de bal door. Idaszak is nu in balbezit. Idaszak speelt de bal door. Balde rent richting de bal. Balde haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
C..O.Y.G - HLT 0:1

21e minuut.
Possamai heeft problemen om de bal te vangen. Rosznowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Rosznowiecki passt de bal met de wreef. Balde is nu in balbezit. Balde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ðức Khải trapt de bal weg. Rosznowiecki kopt de bal weg. Idaszak rent richting de bal. Idaszak met een sublieme pass. Costa met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tozzi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Idaszak kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tozzi met een snelle inworp. Rosznowiecki is nu in balbezit. Rosznowiecki geeft een lange en hoge pass. Balde springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Magos passt de bal in één keer door. Tozzi heeft problemen om de bal te vangen. Tozzi speelt de bal door. Idaszak rent richting de bal. Idaszak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Tozzi probeert naar een medespeler te passen. Greatwich rent richting de bal. Greatwich passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Robbins de bal. Robbins geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Balde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C..O.Y.G - HLT 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C..O.Y.G 74%, HLT 26%.
C..O.Y.G - HLT 0:2

46e minuut.
Kibildis speelt de bal door. Antunes rent richting de bal. Antunes speelt de bal door. Gramajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramajo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Romeno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C..O.Y.G - HLT 1:2

49e minuut.
Bodu met een sublieme pass. Rosznowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramajo onderschept slim de pass. Biscay rent richting de bal. Biscay haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Biscay is nu in balbezit. Rosznowiecki onderschept slim de pass. Rosznowiecki probeert naar een medespeler te passen. Idaszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Idaszak draait met de bal, schiet en ... Ðức Khải bokst de bal weg.

61e minuut.
Tozzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Rosznowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosznowiecki passt de bal met de wreef. Idaszak is nu in balbezit. Idaszak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Balde draait met de bal, schiet en ... Ðức Khải maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C..O.Y.G - HLT 1:3

64e minuut.
Hải Nam is nu in balbezit. Hải Nam geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Robbins zal de hoekschop nemen. Idaszak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C..O.Y.G - HLT 1:4

70e minuut.
Balde rent richting de bal. Balde passt de bal in één keer door. Idaszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balde is nu in balbezit. Balde schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Hải Nam de bal. Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Balde draait met de bal, schiet en ... Ðức Khải werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C..O.Y.G - HLT 1:5

73e minuut.
Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa geeft een lange en hoge pass. Kupar bereikt de bal nog maar net als eerste. Balde rent richting de bal. Balde schiet op doel. Ðức Khải bokst de bal weg.

78e minuut.
Robbins met de inworp. Greatwich met een sublieme pass. Idaszak is nu in balbezit. Idaszak schiet op doel. Ðức Khải probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C..O.Y.G - HLT 1:6

79e minuut.
Kašný probeert de bal aan de voet te houden. Greatwich speelt de bal door. Robbins speelt de bal door. Balde is nu in balbezit. Balde schiet op doel. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Hải Nam rent richting de bal. Idaszak onderschept slim de pass. Idaszak passt de bal zonder na te denken. Daar is Balde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balde schiet op doel. Ðức Khải bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Robbins zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Greatwich geeft de bal voor. Costa probeert de bal met de borst te controleren. Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Balde haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
C..O.Y.G - HLT 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C..O.Y.G 67%, HLT 33%.
C..O.Y.G - HLT 1:7