Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golden W☆rriors Hải Dương
4-1-2-3 Tactiek 44-22222222
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
15 Buitenspel 0
62.1 gemiddelde waardering 44.8
outstanding Schieten adequate
formidable Passen good
solid Verdedigen solid


18e minuut.
Sadowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tuấn Long komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Quang Ðức rent richting de bal. Quang Ðức geeft de bal voor. Trung Phúc kopt de bal weg. Hoàng Sửu is nu in balbezit. Hoàng Sửu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Anh Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Quyết bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quyết passt de bal zonder na te denken. Crexell rent richting de bal. Crexell schiet op doel. de Dios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Hoàng Quyết rent richting de bal. Hoàng Quyết geeft de bal voor. Kum rent richting de bal. Kum schiet op doel. de Dios probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Crexell kan de bal niet met de borst controleren. Kum bereikt de bal nog maar net als eerste. Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste. Crexell draait met de bal, schiet en ... de Dios maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden W☆rriors - Hải Dương 1:0

39e minuut.
Hoàng Sửu geeft een lange en hoge pass. Phương Nam rent richting de bal. Vân Quang geeft de bal voor. Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste. Crexell draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Quang Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Ðức geeft een hoge lob. Vân Quang kopt de bal weg. Kum rent richting de bal. Kum haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Doeltrap. de Dios met een harde bal richting middenveld. Vân Quang kopt de bal weg. Kum rent richting de bal. Kum draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Crexell is nu in balbezit. Crexell haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kum bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden W☆rriors - Hải Dương 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden W☆rriors 36%, Hải Dương 64%.
Golden W☆rriors - Hải Dương 2:0

57e minuut.
Nam Việt is nu in balbezit. Nam Việt passt de bal in één keer door. Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste. Crexell haalt uit met een fantastische trap. de Dios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden W☆rriors - Hải Dương 3:0

66e minuut.
Hoàng Quyết geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Trung Hoàng de bal. Kum rent richting de bal. Kum haalt uit met een fantastische trap. de Dios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden W☆rriors - Hải Dương 4:0

67e minuut.
Trung Giang passt de bal in één keer door. Hoàng Sửu rent richting de bal. Hoàng Sửu passt de bal met de wreef. Kum is nu in balbezit. Kum haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden W☆rriors - Hải Dương 5:0

69e minuut.
Hoàng Sửu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sửu met een sublieme pass. Vân Quang probeert naar een medespeler te passen. Kum rent richting de bal. Kum haalt uit met een fantastische trap. de Dios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kum rent richting de bal. Kum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Golden W☆rriors - Hải Dương 6:0

82e minuut.
Xuân Thái rent richting de bal. Xuân Thái speelt de bal door. Hoàng Quyết is nu in balbezit. Hoàng Quyết geeft de bal voor. Kum maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
de Dios met een sublieme pass. Hoàng Sửu kopt de bal weg. Vân Quang probeert de bal aan de voet te houden. Trung Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Tấn Thành passt de bal met de wreef. Hoàng Quyết bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quyết geeft een lange en hoge pass. Crexell krijgt zijn hoofd ertegen. de Dios werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden W☆rriors 46%, Hải Dương 54%.
Golden W☆rriors - Hải Dương 6:0