Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 13:28
  • Competitiewedstrijd: Hạng I.01
  • Stadion: HLT Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5027
HLT Đà Nẵng AFC
TAC1-442 Tactiek Ronaldo
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
43.2 gemiddelde waardering 46.5
very good Schieten adequate
adequate Passen solid
good Verdedigen good


3e minuut.
Fytousis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Antunes komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Antunes speelt de bal door. Made bereikt de bal nog maar net als eerste. Parizotto rent richting de bal. Made verovert de bal door een tackle van achteren. Made schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Greatwich geeft een lange en hoge pass. Daar is Amarugi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Idaszak rent richting de bal. Daar is Idaszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Idaszak schiet op doel. Erić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Erić met een sublieme pass. González Soriano kopt de bal weg. Bradło speelt de bal door. Made bereikt de bal nog maar net als eerste. Made haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Erić neemt vlug de vrije trap. Greatwich is nu in balbezit. Greatwich passt de bal zonder na te denken. Rosznowiecki is nu in balbezit. Rosznowiecki geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Balde is nu in balbezit. Balde draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Idaszak probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pereba. Idaszak raakt geblesseerd tijdens het duel. Rosznowiecki met een snel genomen vrije trap. Sælboe is nu in balbezit. Idaszak verovert de bal door een tackle van achteren. Idaszak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Greatwich bereikt de bal nog maar net als eerste. Greatwich passt de bal met de wreef. Daar is Sisák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Idaszak onderschept slim de pass. Idaszak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Sælboe geeft de bal voor. Greatwich probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sisák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Balde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HLT - Đà Nẵng AFC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HLT 43%, Đà Nẵng AFC 57%.
HLT - Đà Nẵng AFC 1:0

48e minuut.
Made passt de bal met de wreef. Pereba bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereba passt de bal met de wreef. Bradło rent richting de bal. Bradło geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Magos bereikt de bal nog maar net als eerste. Magos geeft een hoge lob. Daar is Sisák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Balde schiet op doel. Erić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Antunes geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martos met een snelle inworp. Bradło is nu in balbezit. Bradło geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Inworp. Robbins met de inworp. Greatwich geeft een hoge lob. Idaszak krijgt zijn hoofd ertegen. Erić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HLT - Đà Nẵng AFC 2:0

78e minuut.
Balde kopt de bal weg. Klungelig pakt Sisák de bal. Sisák met een sublieme pass. Balde is nu in balbezit. Balde draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Greatwich onderschept slim de pass. Greatwich geeft de bal voor. Balde controleert de bal met de borst. Greatwich is nu in balbezit. Greatwich geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
HLT - Đà Nẵng AFC 3:0

86e minuut.
Pekkan is nu in balbezit. Greatwich verovert de bal door een tackle van achteren. Greatwich passt de bal in één keer door. Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Balde haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HLT 37%, Đà Nẵng AFC 63%.
HLT - Đà Nẵng AFC 3:0