Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GIAO TIẾN FC Home United
5-3-2 Tactiek 4-1-3-2
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
5 Doelpogingen 28
6 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 56.7
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Vân Trung rent richting de bal. Vân Trung geeft een lange en hoge pass. Van Der Auwera heeft problemen om de bal te vangen. Khắc Thành onderschept slim de pass. Khắc Thành schiet op doel. Bratkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Indrák speelt de bal door. Pasieka is nu in balbezit. Pasieka passt de bal met de wreef. Klungelig pakt van der Gijp de bal. van der Gijp geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Dekort kopt de bal weg. Brockhauser rent richting de bal. Brockhauser passt de bal zonder na te denken. Nam is nu in balbezit. Nam schiet op doel. Bratkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Inworp. Llorián met een snelle inworp. Indrák speelt de bal door. Sklavakis is nu in balbezit. Sklavakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Indrák bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklavakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrák bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklavakis is nu in balbezit. Sklavakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Trường passt de bal zonder na te denken. Dekort is nu in balbezit. Nam begaat een overtreding. Nam krijgt een gele kaart.

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Llorián neemt de hoekschop. van der Gijp geeft een hoge lob. Indrák rent richting de bal. Indrák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Busquets passt de bal in één keer door. Sklavakis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hoài Bắc. Sklavakis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Busquets neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Indrák is nu in balbezit. Indrák passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Brockhauser de bal. Sklavakis verovert de bal door een tackle van achteren. Sklavakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Llorián bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorián geeft een hoge lob. Đình Tuấn rent richting de bal. Sklavakis onderschept slim de pass. Sklavakis draait met de bal, schiet en ... Phương Long bokst de bal weg.

40e minuut.
Wilimowski probeert naar een medespeler te passen. van der Gijp bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Gijp passt de bal zonder na te denken. Indrák bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Indrák met een sublieme pass. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Việt Thái. Việt Thái krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Doeltrap. Vân Trung trapt de bal weg. Busquets kopt de bal weg. Sklavakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklavakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Phương Long trapt de bal weg van het doel. Dekort met een sublieme pass. Llorián rent richting de bal. Llorián geeft de bal voor. Pasieka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GIAO TIẾN FC - Home United 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GIAO TIẾN FC 74%, Home United 26%.
GIAO TIẾN FC - Home United 0:1

48e minuut.
Llorián passt de bal in één keer door. Daar is Sklavakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bá Long begaat een overtreding. Bá Long krijgt een gele kaart. Sklavakis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Busquets neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Busquets verovert de bal door een tackle van achteren. Indrák rent richting de bal. Indrák passt de bal in één keer door. Llorián is nu in balbezit. Llorián geeft een hoge lob. Phương Long bokst de bal weg. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GIAO TIẾN FC - Home United 0:2

53e minuut.
Pasieka met een sublieme pass. van der Gijp rent richting de bal. van der Gijp geeft de bal voor. Sklavakis rent richting de bal. Sklavakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Đình Tuấn verovert de bal door een tackle van achteren. Đình Tuấn geeft een lange en hoge pass. Van Der Auwera heeft problemen om de bal te vangen. Khắc Thành rent richting de bal. Khắc Thành draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Khắc Thành rent richting de bal. Khắc Thành schiet op doel. Bratkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GIAO TIẾN FC - Home United 1:2

66e minuut.
Lorenzini passt de bal met de wreef. Sklavakis heeft problemen om de bal te vangen. Đình Tuấn begaat een overtreding. Sklavakis roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sklavakis kan niet meer verder spelen. Hatton komt het veld opgelopen.

74e minuut.
van der Gijp geeft de bal voor. Brockhauser rent richting de bal. Hatton verovert de bal door een tackle van achteren. Hatton draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hoài Bắc de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
GIAO TIẾN FC - Home United 1:3

77e minuut.
Việt Thái speelt de bal door. Vân Trung heeft problemen om de bal te vangen. Pasieka rent richting de bal. Pasieka haalt uit met een fantastische trap. Phương Long maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GIAO TIẾN FC - Home United 1:4

80e minuut.
Llorián bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorián passt de bal met de wreef. van der Gijp met een sublieme pass. Klungelig pakt Pasieka de bal. Pasieka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Busquets neemt vlug de vrije trap. Hatton heeft problemen om de bal te vangen. Hatton passt de bal met de wreef. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GIAO TIẾN FC 75%, Home United 25%.
GIAO TIẾN FC - Home United 1:4