Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GIAO TIẾN FC C..O.Y.G
5-3-2 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 32.8
solide Schieten matig
redelijk Passen matig
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Sterescu probeert naar een medespeler te passen. Nam speelt de bal door. Khắc Thành is nu in balbezit. Khắc Thành draait met de bal, schiet en ... Tuấn Minh maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Kecskés rent richting de bal. Khắc Thành verovert de bal door een tackle van achteren. Khắc Thành geeft de bal voor. Klungelig pakt Costa de bal. Nam rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bodu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kašný rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sterescu. Sterescu krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Khắc Thành speelt de bal door. Sterescu rent richting de bal. Sterescu speelt de bal door. Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Bodu de bal. Bodu passt de bal zonder na te denken. Yousif met een sublieme pass. Daar is Kecskés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kecskés geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kecskés rent richting de bal. Kecskés geeft een hoge lob. Bernal rent richting de bal. Bernal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GIAO TIẾN FC - C..O.Y.G 0:1

36e minuut.
Sterescu is nu in balbezit. Khắc Thành rent richting de bal. Sterescu speelt de bal door. Nam rent richting de bal. Nam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GIAO TIẾN FC - C..O.Y.G 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GIAO TIẾN FC 50%, C..O.Y.G 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GIAO TIẾN FC - C..O.Y.G 1:1

47e minuut.
Yousif bereikt de bal nog maar net als eerste. Yousif passt de bal zonder na te denken. Bodu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodu geeft de bal voor. Kecskés geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterescu geeft de bal voor. Khắc Thành bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
GIAO TIẾN FC - C..O.Y.G 2:1

64e minuut.
Sterescu passt de bal in één keer door. Khắc Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Thành passt de bal met de wreef. Nam rent richting de bal. Nam schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Nam rent richting de bal. Nam passt de bal met de wreef. Sterescu speelt de bal door. Khắc Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Thành haalt uit met een fantastische trap. Tuấn Minh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Brockhauser verovert de bal door een tackle van achteren. Brockhauser geeft een lange en hoge pass. Hải Nam heeft problemen om de bal te vangen. Khắc Thành is nu in balbezit. Khắc Thành draait met de bal, schiet en ... Tuấn Minh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Sterescu rent richting de bal. Nam rent richting de bal. Sterescu met een sublieme pass. Khắc Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Thành haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GIAO TIẾN FC - C..O.Y.G 3:1

90e minuut.
Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Thành is nu in balbezit. Sterescu is nu in balbezit. Khắc Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Thành schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sterescu is nu in balbezit. Khắc Thành bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
GIAO TIẾN FC - C..O.Y.G 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GIAO TIẾN FC 38%, C..O.Y.G 62%.
GIAO TIẾN FC - C..O.Y.G 4:1