Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 13:28
  • Competitiewedstrijd: Hạng I.01
  • Stadion: Chi Lăng
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5267
Đà Nẵng AFC CLB Quang Ngai
Ronaldo Tactiek 31.231
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 50.2
poor Schieten excellent
solid Passen solid
very good Verdedigen good


6e minuut.
Amarugi verovert de bal door een tackle van achteren. Espíndola verovert de bal door een tackle van achteren. Espíndola passt de bal in één keer door. Walendzik is nu in balbezit. Walendzik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Emmerson speelt de bal door. Gort is nu in balbezit. Gort passt de bal met de wreef. Walendzik rent richting de bal. Walendzik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
González Soriano is nu in balbezit. Gort is nu in balbezit. González Soriano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gort wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tuấn Khanh zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Meinke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walendzik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pereba geeft de bal voor. Couce speelt de bal door. Bradło kopt de bal weg. Daar is Martos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martos geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Emmerson probeert naar een medespeler te passen. Gort is nu in balbezit. Gort passt de bal in één keer door. Walendzik rent richting de bal. Walendzik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Espíndola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amarugi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cabanne. Cabanne krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Emmerson rent richting de bal. González Soriano onderschept slim de pass. Martos is nu in balbezit. Martos geeft een lange en hoge pass. Voutsinas springt en kopt de bal. Couce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Đà Nẵng AFC 55%, CLB Quang Ngai 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Đà Nẵng AFC - CLB Quang Ngai 0:0

55e minuut.
González Soriano bereikt de bal nog maar net als eerste. González Soriano passt de bal met de wreef. Daar is Amarugi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walendzik rent richting de bal. Walendzik haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Đà Nẵng AFC - CLB Quang Ngai 0:1

61e minuut.
Pekkan verovert de bal door een tackle van achteren. Kamaros verovert de bal door een tackle van achteren. Kamaros met een sublieme pass. Walendzik rent richting de bal. Walendzik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Walendzik passt de bal met de wreef. Cabanne is nu in balbezit. Cabanne speelt de bal door. Gort is nu in balbezit. Gort draait met de bal, schiet en ... Erić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Đà Nẵng AFC 70%, CLB Quang Ngai 30%.
Đà Nẵng AFC - CLB Quang Ngai 0:1