Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-28 13:28
  • Competitiewedstrijd: Hạng I.01
  • Stadion: San Siro
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5400
AC Milan X_Men
223 Tactiek ju
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 33.9
solid Schieten weak
good Passen average
good Verdedigen good


7e minuut.
Gomułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomułka speelt de bal door. Quang Dương is nu in balbezit. Quang Dương geeft een hoge lob. Stokłosa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Khắc Thành passt de bal zonder na te denken. Dolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolfo passt de bal zonder na te denken. Nola rent richting de bal. Nola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - X_Men 1:0

19e minuut.
Quang Dương met de inworp. Dolfo is nu in balbezit. Dolfo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stokłosa de bal. Stokłosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - X_Men 2:0

24e minuut.
Stokłosa kopt de bal weg. Nola rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thế Anh. Nola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Việt Tiến zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nola heeft problemen om de bal te vangen. Nola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - X_Men 3:0

33e minuut.
Nghĩa Dũng passt de bal met de wreef. Quang Dương is nu in balbezit. Quang Dương probeert naar een medespeler te passen. Bùi Chiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - X_Men 4:0

35e minuut.
Daar is Nola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stokłosa rent richting de bal. Tài Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Nola verovert de bal door een tackle van achteren. Nola haalt uit met een fantastische trap. Toàn Thắng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Duy Bảo geeft een lange en hoge pass. Văn Hùng kopt de bal weg. Daar is Minh Huy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nam An rent richting de bal. Nam An geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan 34%, X_Men 66%.
AC Milan - X_Men 4:0

48e minuut.
Stokłosa is nu in balbezit. Việt Tiến rent richting de bal. Thế Anh verovert de bal door een tackle van achteren. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa schiet op doel. Toàn Thắng bokst de bal weg.

51e minuut.
Gomułka passt de bal in één keer door. Trung Phúc rent richting de bal. Trung Phúc geeft een hoge lob. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Văn Hùng kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Khắc Thành de bal onder controle te krijgen. Duy Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Bảo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - X_Men 4:1

59e minuut.
Trung Phúc onderschept slim de pass. Trung Phúc geeft een lange en hoge pass. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - X_Men 5:1

63e minuut.
Gomułka kopt de bal weg. Daar is Stokłosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stokłosa passt de bal met de wreef. Nola rent richting de bal. Nola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - X_Men 6:1

74e minuut.
Nam An passt de bal met de wreef. Minh Huy rent richting de bal. Minh Huy geeft een hoge lob. Văn Hùng is nu in balbezit. Văn Hùng draait met de bal, schiet en ... Tiến Ðức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Việt Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Tiến probeert naar een medespeler te passen. Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa schiet op doel. Toàn Thắng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - X_Men 7:1

81e minuut.
Hoàng Tâm geeft de bal voor. Minh Huy kopt de bal weg. Việt Tiến geeft de bal voor. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gomułka zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Nola de bal. Nola schiet op doel. Toàn Thắng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Trung Phúc passt de bal in één keer door. Việt Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Tiến met een sublieme pass. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa haalt uit met een fantastische trap. Toàn Thắng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan 45%, X_Men 55%.
AC Milan - X_Men 7:1