Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 13:28
  • Competitiewedstrijd: Hạng I.02
  • Stadion: ĐHMĐ Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5754
ĐHMĐ Sao Đỏ FC
MD442 Tactiek 5311
51% Balbezit 49%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.8 gemiddelde waardering 58.6
adequate Schieten excellent
adequate Passen excellent
good Verdedigen very good


4e minuut.
Sibiescu met een sublieme pass. Priestley rent richting de bal. Priestley passt de bal in één keer door. Naser is nu in balbezit. Naser draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Naser is nu in balbezit. Naser geeft een hoge lob. Służewski is nu in balbezit. Adelswärd geeft een lange en hoge pass. Naser krijgt zijn hoofd ertegen. Kastendeuch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Serediuc probeert naar een medespeler te passen. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo passt de bal zonder na te denken. Naser is nu in balbezit. Naser haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Służewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alkayam komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Fenucci rent richting de bal. Naser onderschept slim de pass. Serediuc is nu in balbezit. Naser verovert de bal door een tackle van achteren. Naser geeft een lange en hoge pass. Kastendeuch bokst de bal weg. Demirov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Maniu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adelswärd bereikt de bal nog maar net als eerste. Adelswärd geeft een lange en hoge pass. Naser springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kaczmarski geeft een hoge lob. Alkayam rent richting de bal. Adelswärd geeft een hoge lob. Naser springt en kopt de bal. Kastendeuch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ĐHMĐ - Sao Đỏ FC 0:1

28e minuut.
Adelswärd is nu in balbezit. Adelswärd geeft een hoge lob. Naser is nu in balbezit. Naser schiet op doel. Kastendeuch maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ĐHMĐ - Sao Đỏ FC 0:2

38e minuut.
Maniu speelt de bal door. Felice bereikt de bal nog maar net als eerste. Felice met een sublieme pass. Cora bereikt de bal nog maar net als eerste. Cora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ĐHMĐ - Sao Đỏ FC 1:2

41e minuut.
Priestley rent richting de bal. Priestley passt de bal met de wreef. Serediuc onderschept slim de pass. Daar is Alkayam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alkayam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ĐHMĐ 63%, Sao Đỏ FC 37%.
ĐHMĐ - Sao Đỏ FC 1:2

48e minuut.
Trung Phong is nu in balbezit. Trung Phong passt de bal zonder na te denken. Felice bereikt de bal nog maar net als eerste. Felice draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ĐHMĐ - Sao Đỏ FC 2:2

50e minuut.
Nguyên Khôi geeft een hoge lob. Daar is Drašnar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fenucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Naser onderschept slim de pass. Naser draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Priestley met een sublieme pass. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo met een sublieme pass. Adelswärd speelt de bal door. Alkayam is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Adelswärd bereikt de bal nog maar net als eerste. Drašnar begaat een overtreding. Adelswärd is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adelswärd zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Naser maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Ocampo passt de bal zonder na te denken. Sellaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Naser verovert de bal door een tackle van achteren. Naser draait met de bal, schiet en ... Kastendeuch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ĐHMĐ - Sao Đỏ FC 2:3

89e minuut.
Ocampo speelt de bal door. Naser bereikt de bal nog maar net als eerste. Serediuc begaat een overtreding. Serediuc krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ĐHMĐ 70%, Sao Đỏ FC 30%.
ĐHMĐ - Sao Đỏ FC 2:3