Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 13:28
  • Competitiewedstrijd: Hạng I.02
  • Stadion: GARAGE Stadium
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 24956
05C4A TME Mia San Ikier
Địa Kiếp Tactiek 4231
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48 gemiddelde waardering 46.5
excellent Schieten very good
good Passen adequate
good Verdedigen good


4e minuut.
De Backer rent richting de bal. De Backer passt de bal in één keer door. Zazzaroni rent richting de bal. Zazzaroni geeft de bal voor. Vân Long kopt de bal weg. Comin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Freitas is nu in balbezit. Constantinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Constantinescu controleert de bal met de borst. Vân Long is nu in balbezit. Vân Long schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
05C4A TME - Mia San Ikier 1:0

11e minuut.
Pangallo met een snelle inworp. Dondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu begaat een overtreding. Constantinescu krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Coporan speelt de bal door. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu speelt de bal door. Vân Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Vân Long haalt uit met een fantastische trap. Comin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Petró geeft een lange en hoge pass. Daar is Hoàng Khánh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bảo is nu in balbezit. Ontanaya López rent richting de bal. Ontanaya López haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Freitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Freitas passt de bal zonder na te denken. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu geeft een lange en hoge pass. Vân Long krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Buraczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Futscher onderschept slim de pass. Futscher geeft de bal voor. Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo schiet op doel. Zadylak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
05C4A TME - Mia San Ikier 1:1

35e minuut.
Buraczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan passt de bal zonder na te denken. Vân Long heeft problemen om de bal te vangen. Vân Long haalt uit met een fantastische trap. Comin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 05C4A TME 52%, Mia San Ikier 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
05C4A TME - Mia San Ikier 1:1

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pangallo met een snelle inworp. Freitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Constantinescu schiet op doel. Comin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Zazzaroni geeft een hoge lob. Dondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodopolski begaat een overtreding. Miodopolski krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Dondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Constantinescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vân Long de bal. Vân Long draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
05C4A TME - Mia San Ikier 2:1

59e minuut.
De Backer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangallo rent richting de bal. Pangallo passt de bal zonder na te denken. Vân Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Vân Long draait met de bal, schiet en ... Comin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Ontanaya López met een sublieme pass. Hoàng Khánh rent richting de bal. Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo draait met de bal, schiet en ... Zadylak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
05C4A TME - Mia San Ikier 2:2

63e minuut.
Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buraczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Futscher zijn tegenspeler op de grond. Futscher krijgt een gele kaart. Buraczek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coporan komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Otero passt de bal zonder na te denken. Nikiel is nu in balbezit. Nikiel passt de bal zonder na te denken. Bảo is nu in balbezit. Bảo haalt uit met een fantastische trap. Zadylak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 05C4A TME 48%, Mia San Ikier 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
05C4A TME - Mia San Ikier 2:2