Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 13:28
  • Competitiewedstrijd: Hạng I.02
  • Stadion: ĐHMĐ Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2957
ĐHMĐ Gà Trống Vàng
MD532 Tactiek Traing WIN
57% Balbezit 43%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.8 gemiddelde waardering 38.9
solid Schieten good
adequate Passen solid
very good Verdedigen good


3e minuut.
Kicuła geeft een lange en hoge pass. Bình An kopt de bal weg. Felice controleert de bal met de borst. Felice draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Fenucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Lászlai onderschept slim de pass. Lászlai met een sublieme pass. Braum bereikt de bal nog maar net als eerste. Braum haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Maniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniu geeft een hoge lob. Xuân Thái heeft problemen om de bal te vangen. Felice is nu in balbezit. Felice draait met de bal, schiet en ... Roggeveen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Lászlai geeft een lange en hoge pass. Moya speelt de bal door. Lehtomaa kopt de bal weg. Lászlai geeft een lange en hoge pass. Roca krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Roggeveen met een sublieme pass. Fenucci kopt de bal weg. Klungelig pakt Felice de bal. Felice haalt uit met een fantastische trap. Roggeveen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ĐHMĐ - Gà Trống Vàng 1:0

42e minuut.
Nguyên Khôi is nu in balbezit. Nguyên Khôi passt de bal zonder na te denken. Felice bereikt de bal nog maar net als eerste. Felice passt de bal met de wreef. Trung Phong geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ĐHMĐ 47%, Gà Trống Vàng 53%.
ĐHMĐ - Gà Trống Vàng 1:0

49e minuut.
Felice rent richting de bal. Lehtomaa onderschept slim de pass. Lehtomaa geeft de bal voor. Braum bereikt de bal nog maar net als eerste. Braum schiet op doel. Moya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Xuân Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phong verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Phong met een sublieme pass. Felice rent richting de bal. Felice draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Roggeveen speelt de bal door. Lászlai kopt de bal weg. Braum is nu in balbezit. Braum geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Roca de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Maniu kopt de bal weg. Trung Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Kiên rent richting de bal. Cora verovert de bal door een tackle van achteren. Cora draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Sellaro verovert de bal door een tackle van achteren. Sellaro passt de bal zonder na te denken. Drašnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Drašnar geeft een lange en hoge pass. Roggeveen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Lászlai is nu in balbezit. Fenucci onderschept slim de pass. Fenucci probeert naar een medespeler te passen. Felice rent richting de bal. Felice draait met de bal, schiet en ... Roggeveen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Maniu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Felice kan de bal niet met de borst controleren. Lehtomaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Felice verovert de bal door een tackle van achteren. Felice haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Lászlai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lehtomaa is nu in balbezit. Lehtomaa passt de bal zonder na te denken. Lászlai is nu in balbezit. Lászlai geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ĐHMĐ 50%, Gà Trống Vàng 50%.
ĐHMĐ - Gà Trống Vàng 1:0