Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-28 13:28
  • Competitiewedstrijd: Hạng I.02
  • Stadion: 2016
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 10540
Sài Gòn FVT
Test 1.6 Tactiek FVT.2
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 53.4
solide Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen uitmuntend


11e minuut.
Grigulevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigulevičius passt de bal met de wreef. Waksmundzki is nu in balbezit. Danev is nu in balbezit. Danev haalt uit met een fantastische trap. Karbowiak bokst de bal weg.

17e minuut.
Tenconi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Węgrzynowski komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Gijón geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sęp met de inworp. Roda geeft een lange en hoge pass. Kurusa springt en kopt de bal. Laurikėnas bokst de bal weg.

33e minuut.
Balzaque speelt de bal door. Żywicki probeert naar een medespeler te passen. Grigulevičius probeert naar een medespeler te passen. Danev bereikt de bal nog maar net als eerste. Danev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kurusa rent richting de bal. Gijón onderschept slim de pass. Gijón probeert naar een medespeler te passen. Danev is nu in balbezit. Danev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sài Gòn - FVT 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sài Gòn 46%, FVT 54%.
Sài Gòn - FVT 0:1

54e minuut.
Żywicki rent richting de bal. Żywicki geeft de bal voor. Brackenier rent richting de bal. Danev onderschept slim de pass. Danev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Żywicki is nu in balbezit. Roda onderschept slim de pass. Roda geeft de bal voor. Kurusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurusa draait met de bal, schiet en ... Laurikėnas bokst de bal weg.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Laurikėnas trapt de bal weg van het doel. Waksmundzki kopt de bal weg. Danev rent richting de bal. Danev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Vînătoru is nu in balbezit. Danev verovert de bal door een tackle van achteren. Danev passt de bal in één keer door. Żywicki rent richting de bal. Żywicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Balzaque rent richting de bal. Balzaque passt de bal zonder na te denken. Roda geeft een lange en hoge pass. Kurusa krijgt zijn hoofd ertegen. Laurikėnas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sài Gòn - FVT 1:1

81e minuut.
Gijón probeert naar een medespeler te passen. Żywicki met een sublieme pass. Waksmundzki met een sublieme pass. Danev rent richting de bal. Danev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Karbowiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Alarcón heeft problemen om de bal te vangen. Alarcón speelt de bal door. Soursos bereikt de bal nog maar net als eerste. Soursos geeft de bal voor. Andrade krijgt zijn hoofd ertegen. Laurikėnas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sài Gòn 42%, FVT 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sài Gòn - FVT 1:1