Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aquarius FC kingnight
Balenciaga_small Tactiek 1 tien dao
51% Balbezit 49%
32% Spel op eigen helft 68%
32 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 45.6
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen goed


13e minuut.
Avar passt de bal zonder na te denken. Klaudzinski is nu in balbezit. Klaudzinski geeft een hoge lob. Bystrzanowski heeft problemen om de bal te vangen. Bystrzanowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Bystrzanowski is nu in balbezit. Klaudzinski is nu in balbezit. Bystrzanowski rent richting de bal. Klaudzinski geeft de bal voor. Praxitelous krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aquarius FC - kingnight 1:0

19e minuut.
Doeltrap. Minh Tiến trapt de bal weg. Bajera kopt de bal weg. Daar is Avar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avar geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Vidák de bal onder controle te krijgen. Klaudzinski met een sublieme pass. Avar bereikt de bal nog maar net als eerste. Avar geeft een hoge lob. Bystrzanowski kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Praxitelous kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Praxitelous rent richting de bal. Praxitelous draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aquarius FC - kingnight 2:0

25e minuut.
Praxitelous bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystrzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystrzanowski passt de bal met de wreef. Praxitelous is nu in balbezit. Praxitelous schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klaudzinski met een snelle inworp. van Reenen geeft de bal voor. Bystrzanowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Minh Tiến maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Minh Tiến speelt de bal door. Klaudzinski kopt de bal weg. Praxitelous bereikt de bal nog maar net als eerste. Praxitelous haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aquarius FC - kingnight 3:0

29e minuut.
Krohn rent richting de bal. Krohn geeft een lange en hoge pass. Avar kopt de bal weg. Bajera geeft een hoge lob. Praxitelous springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Vidák met een sublieme pass. Bajera probeert naar een medespeler te passen. Avar is nu in balbezit. Avar geeft een hoge lob. Bystrzanowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bajera is nu in balbezit. bereikt de bal nog maar net als eerste. Avar verovert de bal door een tackle van achteren. Avar geeft de bal voor. Bystrzanowski krijgt zijn hoofd ertegen. Minh Tiến probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
van Reenen verovert de bal door een tackle van achteren. van Reenen probeert naar een medespeler te passen. Avar probeert naar een medespeler te passen. Praxitelous is nu in balbezit. Praxitelous draait met de bal, schiet en ... Minh Tiến verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aquarius FC - kingnight 4:0

35e minuut.
Duy Khánh verovert de bal door een tackle van achteren. Duy Khánh geeft een hoge lob. Bajera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajera geeft een lange en hoge pass. Praxitelous maakt een snoekduik en kopt de bal. Minh Tiến bokst de bal weg.

37e minuut.
Bystrzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystrzanowski haalt uit met een fantastische trap. Ðức Trung met een sublieme pass. Praxitelous is nu in balbezit. Praxitelous schiet op doel. Minh Tiến kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bystrzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystrzanowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
passt de bal in één keer door. Vidák is nu in balbezit. Vidák passt de bal met de wreef. Bavin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bavin schiet op doel. Crnogorac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Badaczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Badaczewski probeert naar een medespeler te passen. Crnogorac speelt de bal door. Avar met een sublieme pass. Klaudzinski geeft een hoge lob. Minh Tiến probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Praxitelous rent richting de bal. Praxitelous haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aquarius FC - kingnight 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aquarius FC 29%, kingnight 71%.
Aquarius FC - kingnight 5:0

52e minuut.
Minh Tiến trapt de bal weg. Vidák heeft problemen om de bal te vangen. Vidák passt de bal met de wreef. Bavin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bavin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Crnogorac met een harde bal richting middenveld. Vidák met een sublieme pass. Daar is Bavin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Longstaff onderschept slim de pass. Vidák verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
passt de bal in één keer door. Klaudzinski speelt de bal door. Ðức Trung heeft problemen om de bal te vangen. Bystrzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystrzanowski schiet op doel. Minh Tiến verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
van Reenen passt de bal met de wreef. Duy Khánh rent richting de bal. Bystrzanowski begaat een overtreding. Bystrzanowski krijgt een gele kaart.

64e minuut.
van Reenen geeft de bal voor. Bystrzanowski kopt de bal weg. Praxitelous bereikt de bal nog maar net als eerste. Praxitelous haalt uit met een fantastische trap. Minh Tiến probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aquarius FC - kingnight 6:0

67e minuut.
Avar rent richting de bal. Avar geeft de bal voor. Praxitelous rent richting de bal. Praxitelous haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aquarius FC - kingnight 7:0

69e minuut.
Vidák passt de bal in één keer door. Bajera geeft de bal voor. Klytta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bystrzanowski is nu in balbezit. Bystrzanowski schiet op doel. Minh Tiến verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Minh Tiến trapt de bal weg. Klaudzinski kopt de bal weg. Avar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Praxitelous de bal. Praxitelous draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klaudzinski rent richting de bal. Klaudzinski geeft een hoge lob. Praxitelous is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Avar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Vidák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidák probeert naar een medespeler te passen. Bavin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bavin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aquarius FC - kingnight 7:1

82e minuut.
Vidák probeert naar een medespeler te passen. van Reenen is nu in balbezit. van Reenen passt de bal met de wreef. Klaudzinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaudzinski geeft een lange en hoge pass. Minh Tiến probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Praxitelous bereikt de bal nog maar net als eerste. Praxitelous schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aquarius FC - kingnight 8:1

88e minuut.
Klaudzinski geeft een hoge lob. Ngọc Anh heeft problemen om de bal te vangen. Praxitelous rent richting de bal. Praxitelous draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aquarius FC - kingnight 9:1

89e minuut.
Klytta passt de bal met de wreef. Bystrzanowski is nu in balbezit. Bystrzanowski speelt de bal door. Praxitelous rent richting de bal. Praxitelous draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Minh Tiến trapt de bal weg van het doel. van Reenen kopt de bal weg. Vidák speelt de bal door. Bavin is nu in balbezit. Bavin draait met de bal, schiet en ... Crnogorac bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aquarius FC 35%, kingnight 65%.
Aquarius FC - kingnight 9:1