Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
.:*Devils FC*:. xumaha
lucife7 Tactiek ATT
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
34 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 14
66.8 gemiddelde waardering 45.6
briljant Schieten zeer goed
uitstekend Passen matig
zeer goed Verdedigen redelijk


7e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sabelli niet meer kan verder spelen. Bowsza komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Charles heeft problemen om de bal te vangen. Petelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelin geeft een lange en hoge pass. Serra maakt een snoekduik en kopt de bal. Pufleanu probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Simić rent richting de bal. Simić schiet op doel. Bowsza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
.:*Devils FC*:. - xumaha 1:0

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Remedios de bal onder controle te krijgen. Żurański probeert naar een medespeler te passen. Bărzoi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Serra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Capote probeert naar een medespeler te passen. Bărzoi kopt de bal weg. Serra rent richting de bal. Serra geeft de bal voor. Simić maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Bărzoi onderschept slim de pass. Bărzoi passt de bal met de wreef. Simić bereikt de bal nog maar net als eerste. Simić schiet op doel. Bowsza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
.:*Devils FC*:. - xumaha 2:0

23e minuut.
Rădulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Rădulescu probeert naar een medespeler te passen. Petelin probeert naar een medespeler te passen. Simić rent richting de bal. Simić draait met de bal, schiet en ... Paal! Bowsza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Serra maakt een snoekduik en kopt de bal. Bowsza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
.:*Devils FC*:. - xumaha 3:0

27e minuut.
Petelin speelt de bal door. Bărzoi is nu in balbezit. Bărzoi passt de bal met de wreef. Simić rent richting de bal. Simić draait met de bal, schiet en ... Bowsza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Paznomundo kan de bal niet met de borst controleren. Ðức Hải rent richting de bal. Ðức Hải passt de bal zonder na te denken. Gronek is nu in balbezit. Gronek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Rutecki controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Jait neemt vlug de vrije trap. Simić kopt de bal weg. Klungelig pakt Serra de bal. Serra draait met de bal, schiet en ... Bowsza bokst de bal weg.

31e minuut.
Remedios bereikt de bal nog maar net als eerste. Remedios passt de bal zonder na te denken. Fachludin heeft problemen om de bal te vangen. Fachludin geeft een lange en hoge pass. Simić maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Serra rent richting de bal. Serra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
.:*Devils FC*:. - xumaha 4:0

32e minuut.
Remedios onderschept slim de pass. Remedios passt de bal met de wreef. Fachludin probeert naar een medespeler te passen. Simić bereikt de bal nog maar net als eerste. Simić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Serra kopt de bal weg. Serra is nu in balbezit. Serra passt de bal met de wreef. Simić rent richting de bal. Simić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ormeño is nu in balbezit. Ormeño geeft een lange en hoge pass. Daar is Petelin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petelin geeft de bal voor. Serra springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Simić rent richting de bal. Simić schiet op doel. Bowsza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Pufleanu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fachludin met de inworp. Bărzoi rent richting de bal. Bărzoi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bowsza trapt de bal weg. Bărzoi met een sublieme pass. Petelin is nu in balbezit. Petelin geeft de bal voor. Simić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
.:*Devils FC*:. - xumaha 5:0

45e minuut.
Żurański is nu in balbezit. Żurański passt de bal zonder na te denken. Petelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelin geeft een lange en hoge pass. Serra krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
.:*Devils FC*:. - xumaha 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .:*Devils FC*:. 20%, xumaha 80%.
.:*Devils FC*:. - xumaha 6:0

46e minuut.
Manni komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Petelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelin geeft een hoge lob. Milanés heeft problemen om de bal te vangen. Serra is nu in balbezit. Serra haalt uit met een fantastische trap. Bowsza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

47e minuut.
Daar is Thuận Hòa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żurański onderschept slim de pass. Żurański geeft een hoge lob. Bărzoi krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Serra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Daar is Thuận Hòa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thuận Hòa passt de bal in één keer door. Paznomundo is nu in balbezit. Ðức Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Hải schiet op doel. Capote verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Bărzoi speelt de bal door. Manni rent richting de bal. Manni passt de bal zonder na te denken. Serra is nu in balbezit. Serra draait met de bal, schiet en ... Bowsza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
.:*Devils FC*:. - xumaha 7:0

53e minuut.
Manni rent richting de bal. Manni probeert naar een medespeler te passen. Bărzoi probeert naar een medespeler te passen. Simić is nu in balbezit. Simić draait met de bal, schiet en ... Bowsza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Milanés geeft de bal voor. Rutecki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Remedios de bal. Remedios geeft de bal voor. Simić maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bowsza probeert naar een medespeler te passen. Cardona kopt de bal weg. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy geeft een lange en hoge pass. Gronek kopt de bal weg. Capote probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Milanés geeft de bal voor. Inworp. Manni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Remedios geeft een lange en hoge pass. Simić maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Żurański probeert naar een medespeler te passen. Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi passt de bal zonder na te denken. Serra is nu in balbezit. Serra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
.:*Devils FC*:. - xumaha 8:0

60e minuut.
Paznomundo geeft de bal voor. Bărzoi is nu in balbezit. Bărzoi passt de bal in één keer door. Simić is nu in balbezit. Simić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Daar is Serra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ormeño met een sublieme pass. Remedios met een sublieme pass. Manni is nu in balbezit. Manni schiet op doel. Bowsza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Rădulescu onderschept slim de pass. Rădulescu geeft de bal voor. Simić kopt de bal weg. Serra rent richting de bal. Serra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
.:*Devils FC*:. - xumaha 9:0

70e minuut.
Petelin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Simić de bal. Simić met een sublieme pass. Serra is nu in balbezit. Serra schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Żurański passt de bal zonder na te denken. Bărzoi rent richting de bal. Bărzoi passt de bal met de wreef. Simić is nu in balbezit. Simić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
.:*Devils FC*:. - xumaha 10:0

77e minuut.
Hoàng Huy heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Huy speelt de bal door. Cardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardona geeft een lange en hoge pass. Gronek kopt de bal weg. Capote kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rutecki stond buitenspel. Kouyate komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Kouyate kopt de bal weg. Daar is Pufleanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bărzoi speelt de bal door. Kouyate bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouyate schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Thuận Hòa geeft de bal voor. Daar is Manni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manni speelt de bal door. Serra is nu in balbezit. Serra geeft een hoge lob. Bowsza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .:*Devils FC*:. 19%, xumaha 81%.
.:*Devils FC*:. - xumaha 10:0