Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 13:29
  • Competitiewedstrijd: Hạng II.01
  • Stadion: NOOD Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 609
NOOD Not Arsenal
442 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.7 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trung Anh met de inworp. Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Huỳnh Đức onderschept slim de pass. Huỳnh Đức geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Tiến Dũng onderschept slim de pass. Tiến Dũng passt de bal zonder na te denken. Ngọc Thiện rent richting de bal. Ngọc Thiện draait met de bal, schiet en ... Hoàng Dũng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NOOD - Not Arsenal 1:0

15e minuut.
Tiến Dũng passt de bal met de wreef. Trung rent richting de bal. Huỳnh Đức is nu in balbezit. Trung onderschept slim de pass. Trung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Trung draait met de bal, schiet en ... Sỹ Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Thanh Tuấn kopt de bal weg. Klungelig pakt Ngọc Thiện de bal. Ngọc Thiện haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Tiến Dũng kopt de bal weg. Thanh Tuấn probeert de bal met de borst te controleren. Thanh Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thiện haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Thanh Tuấn probeert naar een medespeler te passen. Trung Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Anh passt de bal zonder na te denken. Ngọc Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thiện draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NOOD - Not Arsenal 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NOOD 35%, Not Arsenal 65%.
NOOD - Not Arsenal 2:0

47e minuut.
Seyyah speelt de bal door. Ngọc Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thiện draait met de bal, schiet en ... Daar is Tiến Dũng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiến Dũng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Trung onderschept slim de pass. Huỳnh Đức onderschept slim de pass. Huỳnh Đức met een sublieme pass. Ngọc Thiện rent richting de bal. Ngọc Thiện haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Trung Anh kopt de bal weg. Thanh Tuấn speelt de bal door. Daar is Thanh Long, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngọc Thiện is nu in balbezit. Ngọc Thiện draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Thanh Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Tuấn speelt de bal door. Ngọc Thiện rent richting de bal. Ngọc Thiện haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Tấn Thành met een snelle inworp. Tấn Minh speelt de bal door. Vadicska is nu in balbezit. Anh Hiệu verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Hiệu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Thanh Tuấn passt de bal met de wreef. Ngọc Thiện rent richting de bal. Ngọc Thiện draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Thanh Long de bal onder controle te krijgen. Hoàng Dũng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NOOD - Not Arsenal 3:0

84e minuut.
Ðức Bình passt de bal met de wreef. Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Huỳnh Đức schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Trung moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Trung kan niet meer verder spelen. Khánh Hoàng komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NOOD 29%, Not Arsenal 71%.
NOOD - Not Arsenal 3:0