Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ĐKM Sokker custard
Normal Tactiek 442
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
31 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Hoàng Quân met een sublieme pass. Hoàng Sơn heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Quân rent richting de bal. Hoàng Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sơn haalt uit met een fantastische trap. Thuận Hòa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hoàng Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sơn schiet op doel. Thuận Hòa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Tân Bình kopt de bal weg. Inworp. Minh Ðức met de inworp. Hoàng Quân rent richting de bal. Hoàng Quân probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Khánh Hoàng is nu in balbezit. Khánh Hoàng passt de bal met de wreef. Hoàng Sơn rent richting de bal. Hoàng Sơn draait met de bal, schiet en ... Thuận Hòa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Chính Trực bereikt de bal nog maar net als eerste. Chính Trực probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hoàng Sơn de bal. Hoàng Quân rent richting de bal. Hoàng Quân schiet op doel. Thuận Hòa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Hoàng Quân heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Quân passt de bal met de wreef. Hoàng Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sơn haalt uit met een fantastische trap. Thuận Hòa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ĐKM Sokker - custard 1:0

15e minuut.
Klungelig pakt Quốc Thắng de bal. Tùng Anh verovert de bal door een tackle van achteren. Tùng Anh passt de bal zonder na te denken. Hoàng Quân probeert de bal met de borst te controleren. Hoàng Quân draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ĐKM Sokker - custard 2:0

19e minuut.
Hưng Ðạo passt de bal met de wreef. Inworp. Minh Ðức met de inworp. Hoàng Quân rent richting de bal. Hoàng Quân draait met de bal, schiet en ... Thuận Hòa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hoàng Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quân haalt uit met een fantastische trap. Thuận Hòa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ĐKM Sokker - custard 3:0

21e minuut.
Tùng Anh met de inworp. Hoàng Quân is nu in balbezit. Thanh Việt met een sublieme pass. Hoàng Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sơn draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Minh Huy is nu in balbezit. Thanh Việt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Minh Huy raakt geblesseerd tijdens het duel. Anh Bảo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hoàng Sơn rent richting de bal. Hoàng Quân is nu in balbezit. Hoàng Quân haalt uit met een fantastische trap. Thuận Hòa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ĐKM Sokker - custard 4:0

26e minuut.
Hoàng Quân probeert naar een medespeler te passen. Trường Sơn met een sublieme pass. Hoàng Sơn is nu in balbezit. Hoàng Sơn schiet op doel. Thuận Hòa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ĐKM Sokker - custard 5:0

32e minuut.
Tùng Anh met de inworp. Hoàng Quân is nu in balbezit. Hoàng Quân speelt de bal door. Hoàng Sơn is nu in balbezit. Hoàng Sơn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ĐKM Sokker - custard 6:0

36e minuut.
Thuận Hòa kopt de bal weg. Inworp. Minh Ðức met een snelle inworp. Hoàng Quân heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Quân schiet op doel. Thuận Hòa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hoàng Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sơn rent richting de bal. Hoàng Sơn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Khánh Hoàng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tùng Anh is nu in balbezit. Tùng Anh speelt de bal door. Minh Ðức is nu in balbezit. Minh Ðức draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ĐKM Sokker - custard 7:0

42e minuut.
Anh Bảo met een sublieme pass. Daar is Hoàng Quân, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Sơn is nu in balbezit. Hoàng Sơn schiet op doel. Thuận Hòa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Hoàng Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quân passt de bal met de wreef. Hoàng Sơn rent richting de bal. Hoàng Sơn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ĐKM Sokker - custard 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ĐKM Sokker 20%, custard 80%.
ĐKM Sokker - custard 8:0

47e minuut.
Tùng Anh speelt de bal door. Khánh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Hoàng passt de bal met de wreef. Minh Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Ðức schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Inworp. Tùng Anh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoàng Quân rent richting de bal. Hoàng Quân haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ĐKM Sokker - custard 9:0

53e minuut.
Vĩnh Thế probeert naar een medespeler te passen. Khánh Hoàng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tùng Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quân rent richting de bal. Hoàng Quân haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Nhật Duy geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tùng Anh met de inworp. Hoàng Quân rent richting de bal. Hoàng Quân met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Anh Bảo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Minh Phương komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Trung Hạnh is nu in balbezit. Trung Hạnh geeft een lange en hoge pass. Chính Trực rent richting de bal. Quốc Thắng onderschept slim de pass. Quốc Thắng schiet op doel. Hoàng Chi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Tùng Anh kopt de bal weg. Hoàng Quân rent richting de bal. Quốc Thắng onderschept slim de pass. Hoàng Sơn onderschept slim de pass. Hoàng Sơn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Tân Bình met een sublieme pass. Inworp. Minh Ðức zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoàng Quân is nu in balbezit. Hoàng Quân met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Thuận Hòa probeert de bal aan de voet te houden. Tùng Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trung Hạnh. Trung Hạnh krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Quang Hòa rent richting de bal. Quang Hòa geeft een hoge lob. Hoàng Quân is nu in balbezit. Hoàng Quân schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Khánh Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Trường Sơn rent richting de bal. Trường Sơn met een sublieme pass. Hoàng Sơn rent richting de bal. Hoàng Sơn schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ĐKM Sokker 19%, custard 81%.
ĐKM Sokker - custard 9:0