Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thống Nhất Make Money Ball
4.3.3 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 17.3
average Schieten poor
average Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Pintilii probeert naar een medespeler te passen. Zirong is nu in balbezit. Zirong passt de bal zonder na te denken. Huy Tuấn is nu in balbezit. Huy Tuấn draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Doeltrap. Văn Quý trapt de bal weg. Kubisztal speelt de bal door. Trường Vũ met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Thống Nhất - Make Money Ball 1:0

14e minuut.
Văn Hùng met een sublieme pass. Klungelig pakt Thanh Vũ de bal. Skrivanos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zirong de bal. Zirong schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Zirong speelt de bal door. Trường Vũ rent richting de bal. Pintilii verovert de bal door een tackle van achteren. Huy Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Tuấn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thống Nhất 38%, Make Money Ball 62%.
Thống Nhất - Make Money Ball 1:0

61e minuut.
Pintilii is nu in balbezit. Pintilii met een sublieme pass. Kubisztal probeert naar een medespeler te passen. Zirong is nu in balbezit. Zirong geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Suwak verovert de bal door een tackle van achteren. Suwak geeft een lange en hoge pass. Zirong kopt de bal weg. Pintilii rent richting de bal. Pintilii draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thống Nhất - Make Money Ball 2:0

81e minuut.
Huy Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Tuấn geeft een hoge lob. Daar is Zirong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zirong haalt uit met een fantastische trap. Văn Hùng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thống Nhất - Make Money Ball 3:0

86e minuut.
Bonnet verovert de bal door een tackle van achteren. Thanh Vũ onderschept slim de pass. Thanh Vũ met een sublieme pass. Huy Tuấn is nu in balbezit. Huy Tuấn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thống Nhất - Make Money Ball 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thống Nhất 43%, Make Money Ball 57%.
Thống Nhất - Make Money Ball 4:0