Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CLB Hà Nội CAOTOC
532 Tactiek T442
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25 gemiddelde waardering 35.9
average Schieten good
poor Passen weak
weak Verdedigen average


7e minuut.
Pastýř onderschept slim de pass. Pastýř geeft een lange en hoge pass. Daar is Thái Dương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berenstein is nu in balbezit. Berenstein haalt uit met een fantastische trap. Việt Khoa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Balaž is nu in balbezit. Balaž passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Samlík de bal onder controle te krijgen. Samlík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CLB Hà Nội - CAOTOC 0:1

12e minuut.
Thanh Vũ passt de bal zonder na te denken. Lân is nu in balbezit. Lân geeft een lange en hoge pass. Nilă is nu in balbezit. Nilă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Quang Tuấn is nu in balbezit. Rubáš onderschept slim de pass. Rubáš speelt de bal door. Samlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Samlík haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Thái Dương met de inworp. Eupilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Eupilio probeert naar een medespeler te passen. Samlík rent richting de bal. Samlík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CLB Hà Nội - CAOTOC 0:2

30e minuut.
Balaž geeft de bal voor. Lân probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Samlík is nu in balbezit. Samlík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CLB Hà Nội - CAOTOC 0:3

39e minuut.
Kim Long geeft een lange en hoge pass. Berenstein is nu in balbezit. Văn Phi begaat een overtreding. Văn Phi krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Rubáš probeert naar een medespeler te passen. Balaž rent richting de bal. Balaž geeft de bal voor. Samlík is nu in balbezit. Samlík schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLB Hà Nội 63%, CAOTOC 37%.
CLB Hà Nội - CAOTOC 0:3

47e minuut.
Eupilio met de inworp. Thanh Vũ rent richting de bal. Thanh Vũ met een sublieme pass. Nilă is nu in balbezit. Nilă draait met de bal, schiet en ... Zagorac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Anh geeft de bal voor. Quang Tuấn kopt de bal weg. Daar is Nilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nilă schiet op doel. Zagorac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CLB Hà Nội - CAOTOC 1:3

50e minuut.
Balaž passt de bal in één keer door. Samlík is nu in balbezit. Samlík passt de bal in één keer door. Berenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Berenstein haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Pastýř rent richting de bal. Xuân Trường verovert de bal door een tackle van achteren. Xuân Trường passt de bal in één keer door. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă draait met de bal, schiet en ... Zagorac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CLB Hà Nội - CAOTOC 2:3

55e minuut.
Berenstein heeft problemen om de bal te vangen. Quang Tuấn is nu in balbezit. Argüello speelt de bal door. Samlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Samlík schiet op doel. Việt Khoa bokst de bal weg.

57e minuut.
Quang Tuấn is nu in balbezit. Argüello onderschept slim de pass. Argüello probeert naar een medespeler te passen. Berenstein rent richting de bal. Berenstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CLB Hà Nội - CAOTOC 2:4

78e minuut.
Eupilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Eupilio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Quang Tuấn de bal. Berenstein onderschept slim de pass. Berenstein geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
CLB Hà Nội - CAOTOC 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLB Hà Nội 56%, CAOTOC 44%.
CLB Hà Nội - CAOTOC 2:5