Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Masterleage CLB Hà Nội
Normal Tactiek 532
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.3 gemiddelde waardering 25.9
average Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen average


5e minuut.
Văn Phi bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Phi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chiculiţă de bal. Xuân Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Trường haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Râpnu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Horodinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Vũ is nu in balbezit. Horodinca met een sublieme pass. Rušinić rent richting de bal. Rušinić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kim Long rent richting de bal. Kim Long geeft de bal voor. Mạnh Hùng probeert de bal aan de voet te houden. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Thái Dương geeft een lange en hoge pass. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă speelt de bal door. Xuân Trường is nu in balbezit. Xuân Trường haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Masterleage - CLB Hà Nội 0:1

38e minuut.
Thái Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Dương geeft een hoge lob. Rotondi rent richting de bal. Nilă verovert de bal door een tackle van achteren. Nilă schiet op doel. Râpnu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masterleage 53%, CLB Hà Nội 47%.
Masterleage - CLB Hà Nội 0:1

51e minuut.
Rahmanto onderschept slim de pass. Rahmanto speelt de bal door. Rušinić heeft problemen om de bal te vangen. Rušinić haalt uit met een fantastische trap. Việt Khoa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Masterleage - CLB Hà Nội 1:1

59e minuut.
Thanh Vũ passt de bal met de wreef. Chiculiţă is nu in balbezit. Nilă verovert de bal door een tackle van achteren. Nilă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Horodinca onderschept slim de pass. Quang Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Horodinca zijn tegenspeler op de grond. Horodinca is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

83e minuut.
Râpnu trapt de bal weg. Văn Phi kopt de bal weg. Żwirko heeft problemen om de bal te vangen. Nilă is nu in balbezit. Nilă haalt uit met een fantastische trap. Râpnu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masterleage 59%, CLB Hà Nội 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Masterleage - CLB Hà Nội 1:1