Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hận_Đời_Vô_Đối U23 Vietnam
LA_Atk3_VV Tactiek 352
37% Balbezit 63%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
28.9 gemiddelde waardering 35.9
weak Schieten weak
average Passen solid
weak Verdedigen weak


14e minuut.
Trung Nghĩa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Phong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuấn Hoàng rent richting de bal. Tuấn Hoàng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Duy Hải met een sublieme pass. Phong rent richting de bal. Phong passt de bal in één keer door. Tất Thành rent richting de bal. Tất Thành schiet op doel. Vân Sơn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nghĩa Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hoàng onderschept slim de pass. Tuấn Hoàng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - U23 Vietnam 0:1

35e minuut.
Huy Tuấn probeert naar een medespeler te passen. Zvara bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvara met een sublieme pass. Phong rent richting de bal. Phong schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Tuấn Hoàng rent richting de bal. Tuấn Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Nghĩa Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tất Thành onderschept slim de pass. Tất Thành schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Huy Tuấn rent richting de bal. Huy Tuấn met een sublieme pass. Tất Thành probeert naar een medespeler te passen. Quang Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hùng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hận_Đời_Vô_Đối 65%, U23 Vietnam 35%.
Hận_Đời_Vô_Đối - U23 Vietnam 0:1

49e minuut.
Daar is Oliversson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duy Minh is nu in balbezit. Duy Minh passt de bal zonder na te denken. Tuấn Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hoàng schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Tất Thành haalt uit met een fantastische trap. Vân Sơn probeert naar een medespeler te passen. Oliversson kopt de bal weg. Quang Vinh rent richting de bal. Gerencsér geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Trung Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Nghĩa geeft een hoge lob. Tuấn Hoàng is nu in balbezit. Tuấn Hoàng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - U23 Vietnam 0:2

70e minuut.
Doeltrap. Trường Sa komt het veld opgelopen. Việt Tiến komt het veld opgelopen. Quang Nguyên komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Duy Hải passt de bal met de wreef. Phong rent richting de bal. Phong passt de bal in één keer door. Việt Tiến is nu in balbezit. Việt Tiến haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gerencsér rent richting de bal. Phong onderschept slim de pass. Phong probeert naar een medespeler te passen. Việt Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Tiến draait met de bal, schiet en ... Vân Sơn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hận_Đời_Vô_Đối 62%, U23 Vietnam 38%.
Hận_Đời_Vô_Đối - U23 Vietnam 0:2