Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EXTRA TSK 3Who FC
442TAC Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
27.6 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Xuân Huy is nu in balbezit. Rycha onderschept slim de pass. Rycha probeert naar een medespeler te passen. Durazzo is nu in balbezit. Durazzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Xuân Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Huy geeft een lange en hoge pass. Sandıkçıoğlu kopt de bal weg. Hoàng Khang rent richting de bal. Hoàng Khang haalt uit met een fantastische trap. Paal!

9e minuut.
Gugu kopt de bal weg. Bellumori rent richting de bal. Bellumori passt de bal in één keer door. Durazzo rent richting de bal. Durazzo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Gugu kopt de bal weg. Ngọc Khang is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bellumori. Bellumori krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Labiş passt de bal in één keer door. Daar is Chí Khiêm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bellumori. Bellumori krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

39e minuut.
Vũ Minh kopt de bal weg. Sandıkçıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Minh maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Văn Minh moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Văn Minh schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

42e minuut.
Labiş geeft de bal voor. Durazzo rent richting de bal. Chung legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Durazzo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Durazzo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
EXTRA TSK - 3Who FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EXTRA TSK 39%, 3Who FC 61%.
EXTRA TSK - 3Who FC 1:0

46e minuut.
Klungelig pakt Ngọc Khang de bal. Ngọc Khang probeert naar een medespeler te passen. Chí Khiêm is nu in balbezit. Durazzo onderschept slim de pass. Durazzo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vân Quang bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vân Quang met een sublieme pass. Rycha kopt de bal weg. Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Durazzo onderschept slim de pass. Durazzo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Durazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Durazzo schiet op doel. Vân Quang maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Koljević geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
EXTRA TSK - 3Who FC 2:0

52e minuut.
Koljević rent richting de bal. Koljević passt de bal zonder na te denken. Durazzo is nu in balbezit. Durazzo draait met de bal, schiet en ... Vân Quang maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Chí Khiêm kopt de bal weg. Durazzo heeft problemen om de bal te vangen. Quang Trung begaat een overtreding. Quang Trung krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Koljević met de inworp. Labiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Labiş passt de bal met de wreef. Koljević rent richting de bal. Koljević geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EXTRA TSK 28%, 3Who FC 72%.
EXTRA TSK - 3Who FC 2:0