Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dầu Khí Phú Thọ DOL
Normal Tactiek TC442
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
16 gemiddelde waardering 27.3
zwak Schieten redelijk
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Karousek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karousek met een sublieme pass. Tân Phước bereikt de bal nog maar net als eerste. Tân Phước haalt uit met een fantastische trap. Mạnh Tuấn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dầu Khí Phú Thọ - DOL 0:1

13e minuut.
Huân verovert de bal door een tackle van achteren. Huân geeft een lange en hoge pass. Benavides kopt de bal weg. Tân Phước bereikt de bal nog maar net als eerste. Tân Phước draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Karousek is nu in balbezit. Karousek probeert naar een medespeler te passen. Tân Phước bereikt de bal nog maar net als eerste. Tân Phước draait met de bal, schiet en ... Mạnh Tuấn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dầu Khí Phú Thọ - DOL 0:2

34e minuut.
Quang Dương is nu in balbezit. Karousek verovert de bal door een tackle van achteren. Karousek met een sublieme pass. Tân Phước bereikt de bal nog maar net als eerste. Tân Phước draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Thành Tín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benavides is nu in balbezit. Benavides draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dầu Khí Phú Thọ 67%, DOL 33%.
Dầu Khí Phú Thọ - DOL 0:2

46e minuut.
Mihnea passt de bal zonder na te denken. Linkowski rent richting de bal. Linkowski probeert naar een medespeler te passen. Mihnea rent richting de bal. Mihnea geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Daar is Trường Sa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðức Trí is nu in balbezit. Ðức Trí probeert naar een medespeler te passen. Benavides is nu in balbezit. Benavides schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Thanh Phong geeft een hoge lob. Linkowski heeft problemen om de bal te vangen. Tân Phước is nu in balbezit. Tân Phước schiet op doel. Thành Tín probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Mai Đức verovert de bal door een tackle van achteren. Karousek rent richting de bal. Karousek speelt de bal door. Tân Phước rent richting de bal. Tân Phước haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dầu Khí Phú Thọ - DOL 0:3

79e minuut.
Ðức Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quốc onderschept slim de pass. Hoàng Quốc geeft de bal voor. Benavides heeft problemen om de bal te vangen. Benavides draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Karousek passt de bal in één keer door. Trường Sa bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Dương is nu in balbezit. Benavides rent richting de bal. Benavides schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dầu Khí Phú Thọ 73%, DOL 27%.
Dầu Khí Phú Thọ - DOL 0:3