Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dầu Khí Phú Thọ FC LH SaiGon
Normal Tactiek 433v3
43% Balbezit 57%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.8 gemiddelde waardering 40.9
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


7e minuut.
Quang Linh met een sublieme pass. Việt Khoa rent richting de bal. Việt Khoa passt de bal met de wreef. Nhật Quang rent richting de bal. Nhật Quang schiet op doel. Mạnh Tuấn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Chí Khiêm met een sublieme pass. Klungelig pakt Anh Sơn de bal. Hiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Sơn onderschept slim de pass. Anh Sơn draait met de bal, schiet en ... Mạnh Tuấn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Anh Sơn rent richting de bal. Anh Sơn draait met de bal, schiet en ... Mạnh Tuấn probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Quang Dương rent richting de bal. Chí Khiêm verovert de bal door een tackle van achteren. Chí Khiêm passt de bal met de wreef. Anh Sơn rent richting de bal. Anh Sơn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Doeltrap. Mạnh Tuấn met een harde bal richting middenveld. Việt Khoa kopt de bal weg. Chí Khiêm is nu in balbezit. Chí Khiêm draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Daar is Việt Khoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Việt Khoa probeert naar een medespeler te passen. Anh Sơn is nu in balbezit. Anh Sơn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dầu Khí Phú Thọ - FC LH SaiGon 0:1

14e minuut.
Nhật Quang bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Sơn rent richting de bal. Nhật Quang is nu in balbezit. Anh Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Sơn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Nhật Quang passt de bal in één keer door. Chí Khiêm rent richting de bal. Chí Khiêm passt de bal met de wreef. Anh Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Sơn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dầu Khí Phú Thọ - FC LH SaiGon 0:2

23e minuut.
Khắc Tuấn geeft de bal voor. Daar is Anh Sơn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Sơn passt de bal zonder na te denken. Nhật Quang is nu in balbezit. Nhật Quang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Tất Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Linh onderschept slim de pass. Quang Linh geeft de bal voor. Anh Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Sơn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Hiên geeft de bal voor. Nhật Hùng kopt de bal weg. Quang Linh speelt de bal door. Anh Sơn rent richting de bal. Anh Sơn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Nhật Quang is nu in balbezit. Anh Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Sa verovert de bal door een tackle van achteren. Nhật Quang bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Quang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Anh Sơn kopt de bal weg. Chí Khiêm heeft problemen om de bal te vangen. Anh Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Sơn haalt uit met een fantastische trap. Mạnh Tuấn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dầu Khí Phú Thọ - FC LH SaiGon 0:3

40e minuut.
Tất Thành onderschept slim de pass. Quang Linh met een sublieme pass. Cung controleert de bal met de borst. Anh Sơn is nu in balbezit. Anh Sơn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Cung kopt de bal weg. Quang Linh probeert naar een medespeler te passen. Daar is Anh Sơn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chí Khiêm rent richting de bal. Chí Khiêm speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Dầu Khí Phú Thọ - FC LH SaiGon 0:4

45e minuut.
Việt Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khoa geeft de bal voor. Cung heeft problemen om de bal te vangen. Anh Sơn is nu in balbezit. Anh Sơn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dầu Khí Phú Thọ - FC LH SaiGon 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dầu Khí Phú Thọ 86%, FC LH SaiGon 14%.
Dầu Khí Phú Thọ - FC LH SaiGon 0:5

47e minuut.
Việt Khoa is nu in balbezit. Việt Khoa passt de bal zonder na te denken. Cung is nu in balbezit. Anh Sơn onderschept slim de pass. Anh Sơn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dầu Khí Phú Thọ - FC LH SaiGon 0:6

49e minuut.
Thái rent richting de bal. Quang Linh geeft een lange en hoge pass. Hiên is nu in balbezit. Anh Sơn onderschept slim de pass. Anh Sơn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dầu Khí Phú Thọ - FC LH SaiGon 0:7

52e minuut.
Việt Khoa onderschept slim de pass. Việt Khoa geeft de bal voor. Klungelig pakt Hiên de bal. Anh Sơn is nu in balbezit. Anh Sơn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dầu Khí Phú Thọ - FC LH SaiGon 0:8

57e minuut.
Hiên trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quang Linh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khắc Tuấn rent richting de bal. Khắc Tuấn geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Chí Khiêm rent richting de bal. Chí Khiêm passt de bal in één keer door. Anh Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Sơn draait met de bal, schiet en ... Mạnh Tuấn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dầu Khí Phú Thọ - FC LH SaiGon 0:9

59e minuut.
Nhật Minh speelt de bal door. Ðức Huy rent richting de bal. Anh Sơn rent richting de bal. Anh Sơn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Hiên trapt de bal weg van het doel. Việt Khoa kopt de bal weg. Anh Sơn is nu in balbezit. Anh Sơn draait met de bal, schiet en ... Mạnh Tuấn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dầu Khí Phú Thọ - FC LH SaiGon 0:10

63e minuut.
Anh Sơn passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nhật Quang de bal. Nhật Quang passt de bal zonder na te denken. Anh Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Sơn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dầu Khí Phú Thọ - FC LH SaiGon 0:11

64e minuut.
Klungelig pakt Nhật Minh de bal. Nhật Minh passt de bal in één keer door. Daar is Quang Dương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Sơn is nu in balbezit. Anh Sơn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Chí Khiêm is nu in balbezit. Chí Khiêm passt de bal in één keer door. Daar is Hiên, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Sơn rent richting de bal. Anh Sơn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Chí Khiêm bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khoa geeft een lange en hoge pass. Daar is Anh Sơn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Linh probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Tất Thành heeft problemen om de bal te vangen. Quang Linh verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Linh passt de bal zonder na te denken. Nhật Quang is nu in balbezit. Nhật Quang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Chí Khiêm bereikt de bal nog maar net als eerste. Chí Khiêm met een sublieme pass. Nhật Quang is nu in balbezit. Nhật Quang haalt uit met een fantastische trap. Mạnh Tuấn werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dầu Khí Phú Thọ - FC LH SaiGon 0:12

76e minuut.
Ðức Huy is nu in balbezit. Nhật Quang rent richting de bal. Anh Sơn is nu in balbezit. Anh Sơn schiet op doel. Mạnh Tuấn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dầu Khí Phú Thọ - FC LH SaiGon 0:13

78e minuut.
Nhật Quang is nu in balbezit. Nhật Quang passt de bal met de wreef. Việt Khoa geeft een lange en hoge pass. Anh Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Sơn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ðức Huy probeert de bal met de borst te controleren. Việt Khoa rent richting de bal. Việt Khoa geeft een lange en hoge pass. Anh Sơn rent richting de bal. Anh Sơn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dầu Khí Phú Thọ - FC LH SaiGon 0:14

85e minuut.
Nhật Quang rent richting de bal. Anh Sơn is nu in balbezit. Nhật Quang is nu in balbezit. Anh Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Sơn haalt uit met een fantastische trap. Mạnh Tuấn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dầu Khí Phú Thọ - FC LH SaiGon 0:15

90e minuut.
Khắc Tuấn kopt de bal weg. Klungelig pakt Quang Dương de bal. Việt Khoa is nu in balbezit. Việt Khoa schiet op doel. Mạnh Tuấn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dầu Khí Phú Thọ - FC LH SaiGon 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dầu Khí Phú Thọ 82%, FC LH SaiGon 18%.
Dầu Khí Phú Thọ - FC LH SaiGon 0:16