Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Limassol 92 AS Omonia
433 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
17% Spel op eigen helft 83%
47 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 20.3
outstanding Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Tan geeft een hoge lob. Mellilä is nu in balbezit. Mellilä passt de bal in één keer door. Richards rent richting de bal. Richards schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - AS Omonia 1:0

3e minuut.
Parol passt de bal in één keer door. Daar is Moriggi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moriggi probeert naar een medespeler te passen. Kambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambur haalt uit met een fantastische trap. Necat bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - AS Omonia 2:0

4e minuut.
Kambur verovert de bal door een tackle van achteren. Kambur passt de bal zonder na te denken. Mellilä is nu in balbezit. Mellilä draait met de bal, schiet en ... Necat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - AS Omonia 3:0

7e minuut.
Jongh met een sublieme pass. Tan is nu in balbezit. Tan passt de bal zonder na te denken. Kambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambur haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mellilä geeft een lange en hoge pass. Necat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Richards is nu in balbezit. Richards passt de bal met de wreef. Kambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - AS Omonia 4:0

11e minuut.
Tan met een sublieme pass. Tekgümüş bereikt de bal nog maar net als eerste. Papavasiliou is nu in balbezit. Kambur onderschept slim de pass. Kambur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - AS Omonia 5:0

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crivăţ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tan probeert naar een medespeler te passen. Kambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambur passt de bal in één keer door. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kambur de bal. Kambur haalt uit met een fantastische trap. Paal!

18e minuut.
Tekgümüş bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivăţ onderschept slim de pass. Crivăţ geeft een lange en hoge pass. Kambur krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kambur rent richting de bal. Iaponas is nu in balbezit. Richards verovert de bal door een tackle van achteren. Richards haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - AS Omonia 6:0

23e minuut.
Papavasiliou geeft een hoge lob. Parol heeft problemen om de bal te vangen. Crivăţ geeft een lange en hoge pass. Daar is Kambur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kambur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - AS Omonia 7:0

25e minuut.
Tan passt de bal in één keer door. Mellilä kan de bal niet met de borst controleren. Mellilä passt de bal in één keer door. Kambur is nu in balbezit. Kambur draait met de bal, schiet en ... Necat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - AS Omonia 8:0

30e minuut.
Crivăţ speelt de bal door. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambur is nu in balbezit. Mellilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellilä haalt uit met een fantastische trap. Necat bokst de bal weg. Anastasiou probeert de bal met de borst te controleren. Kambur is nu in balbezit. Kambur draait met de bal, schiet en ... Necat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - AS Omonia 9:0

35e minuut.
Moriggi rent richting de bal. Moriggi probeert naar een medespeler te passen. Kambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambur schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - AS Omonia 10:0

38e minuut.
Moriggi rent richting de bal. Moriggi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mellilä de bal. Mellilä draait met de bal, schiet en ... Necat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - AS Omonia 11:0

40e minuut.
Daar is Moriggi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ertekün tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moriggi raakt geblesseerd tijdens het duel. Jongh zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Kambur de bal. Mellilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellilä schiet op doel. Paal! Richards is nu in balbezit. Richards draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kambur rent richting de bal. Necat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - AS Omonia 12:0

41e minuut.
Kambur probeert naar een medespeler te passen. Mellilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellilä speelt de bal door. Kambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambur draait met de bal, schiet en ... Paal! Necat bokst de bal weg.

43e minuut.
Mellilä is nu in balbezit. Mellilä geeft de bal voor. Richards is nu in balbezit. Richards schiet op doel. Necat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - AS Omonia 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limassol 92 19%, AS Omonia 81%.
Limassol 92 - AS Omonia 13:0

46e minuut.
Daar is Frangkeskou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellilä rent richting de bal. Mellilä haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Anastasiou de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Moriggi verovert de bal door een tackle van achteren. Moriggi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tekgümüş de bal. Mellilä is nu in balbezit. Mellilä geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - AS Omonia 14:0

57e minuut.
Daar is Papavasiliou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papavasiliou passt de bal zonder na te denken. Tan met een sublieme pass. Kambur is nu in balbezit. Kambur haalt uit met een fantastische trap. Necat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Petrides rent richting de bal. Jongh onderschept slim de pass. Jongh geeft de bal voor. Kambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Iaponas begaat een overtreding. Richards is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iaponas probeert naar een medespeler te passen. Richards wilt de vrije trap nemen. Necat bokst de bal weg. Kambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambur draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Parol rent richting de bal. Seisou begaat een overtreding. Parol raakt geblesseerd tijdens het duel. Tan met een snel genomen vrije trap. Kambur rent richting de bal. Kambur schiet op doel. Necat werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Richards heeft problemen om de bal te vangen. Richards draait met de bal, schiet en ... Necat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - AS Omonia 15:0

68e minuut.
Mellilä geeft een lange en hoge pass. Moriggi controleert de bal met de borst. Richards rent richting de bal. Richards geeft een hoge lob. Kambur maakt een snoekduik en kopt de bal. Necat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Iaponas geeft een lange en hoge pass. Seisou kopt de bal weg. Tan rent richting de bal. Richards is nu in balbezit. Richards haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - AS Omonia 16:0

71e minuut.
Ertekün probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kambur rent richting de bal. Kambur passt de bal met de wreef. Moriggi is nu in balbezit. Moriggi geeft de bal voor. Necat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - AS Omonia 17:0

73e minuut.
Ertekün geeft een hoge lob. Parol kopt de bal weg. Richards is nu in balbezit. Kambur is nu in balbezit. Kambur schiet op doel. Necat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Necat met een harde bal richting middenveld. Tan kopt de bal weg. Richards rent richting de bal. Richards draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Necat met een harde bal richting middenveld. Tan kopt de bal weg. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - AS Omonia 18:0

79e minuut.
Kambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambur passt de bal met de wreef. Mellilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellilä haalt uit met een fantastische trap. Necat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - AS Omonia 19:0

82e minuut.
Moriggi is nu in balbezit. Moriggi met een sublieme pass. Mellilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambur rent richting de bal. Kambur schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Ertekün tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Richards is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jongh zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kambur heeft problemen om de bal te vangen. Kambur schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Seisou is nu in balbezit. Seisou passt de bal in één keer door. Richards rent richting de bal. Richards schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - AS Omonia 20:0

87e minuut.
Daar is Mellilä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papavasiliou verovert de bal door een tackle van achteren. Papavasiliou passt de bal met de wreef. Kambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Parol geeft de bal voor. Kambur is nu in balbezit. Kambur speelt de bal door. Richards rent richting de bal. Richards passt de bal zonder na te denken. Necat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambur rent richting de bal. Kambur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - AS Omonia 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limassol 92 15%, AS Omonia 85%.
Limassol 92 - AS Omonia 21:0