Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Limassol 92 ENAD
433 Tactiek Project X
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 49.7
formidabel Schieten formidabel
goed Passen goed
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Richards is nu in balbezit. Emin Kaptan verovert de bal door een tackle van achteren. Emin Kaptan speelt de bal door. Neocleous rent richting de bal. Neocleous haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - ENAD 0:1

3e minuut.
Papanikolaou geeft de bal voor. Trotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotter passt de bal in één keer door. Crivăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivăţ geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kambur rent richting de bal. Kambur schiet op doel. Tonguz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Limassol 92 - ENAD 1:1

21e minuut.
Emin Kaptan is nu in balbezit. Mellilä tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Emin Kaptan raakt geblesseerd tijdens het duel. Stylianou met een snel genomen vrije trap. Daar is Pantelides, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neocleous is nu in balbezit. Neocleous schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Borsari onderschept slim de pass. Borsari met een sublieme pass. Di Natale met een sublieme pass. Pantelides bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantelides draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Emin Kaptan kopt de bal weg. Daar is Pantelides, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tan rent richting de bal. Morar onderschept slim de pass. Morar geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Pantelides is nu in balbezit. Tan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pantelides raakt geblesseerd tijdens het duel. Morar komt bij de bal en schiet. Neocleous krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Borsari geeft een hoge lob. Kambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Stylianou begaat een overtreding. Stylianou krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Kambur kopt de bal weg. Richards is nu in balbezit. Pieridis begaat een overtreding. Richards raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Moriggi met een sublieme pass. Mellilä rent richting de bal. Hambou schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hambou krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Trotter geeft een hoge lob. Richards kopt de bal weg. Moriggi probeert naar een medespeler te passen. Kambur is nu in balbezit. Kambur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pantelides bereikt de bal nog maar net als eerste. Plumb onderschept slim de pass. Morar verovert de bal door een tackle van achteren. Morar geeft een hoge lob. Neocleous krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limassol 92 58%, ENAD 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Limassol 92 - ENAD 1:1

47e minuut.
Pantelides geeft de bal voor. Borsari kopt de bal weg. Trotter heeft problemen om de bal te vangen. Pantelides rent richting de bal. Pantelides schiet op doel. Paal! Colella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - ENAD 1:2

49e minuut.
Tonguz trapt de bal weg van het doel. Di Natale kopt de bal weg. Morar met een sublieme pass. Neocleous rent richting de bal. Neocleous draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - ENAD 1:3

52e minuut.
Tan heeft problemen om de bal te vangen. Bubnjar verovert de bal door een tackle van achteren. Bubnjar met een sublieme pass. Pantelides is nu in balbezit. Pantelides haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - ENAD 1:4

61e minuut.
Morar verovert de bal door een tackle van achteren. Morar passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Plumb de bal. Pantelides is nu in balbezit. Pantelides haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bubnjar heeft problemen om de bal te vangen. Pantelides is nu in balbezit. Pantelides passt de bal met de wreef. Neocleous is nu in balbezit. Neocleous haalt uit met een fantastische trap. Colella bokst de bal weg.

70e minuut.
Papanikolaou probeert naar een medespeler te passen. Mellilä heeft problemen om de bal te vangen. Mellilä probeert naar een medespeler te passen. Kambur rent richting de bal. Kambur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Borsari met een sublieme pass. Moriggi speelt de bal door. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards haalt uit met een fantastische trap. Tonguz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - ENAD 2:4

82e minuut.
Pantelides speelt de bal door. Borsari bereikt de bal nog maar net als eerste. Neocleous verovert de bal door een tackle van achteren. Neocleous schiet op doel. Colella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - ENAD 2:5

89e minuut.
Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards passt de bal in één keer door. Kambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambur schiet op doel. Tonguz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limassol 92 44%, ENAD 56%.
Limassol 92 - ENAD 2:5