Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Omonia Man Utd Red Devils
Normal Tactiek Attacking
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 43
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 52.5
weak Schieten excellent
poor Passen very good
poor Verdedigen average


1e minuut.
Kürşat speelt de bal door. Jagodics met een sublieme pass. Wolemberg rent richting de bal. Wolemberg haalt uit met een fantastische trap. Yetkili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Omonia - Man Utd Red Devils 0:1

4e minuut.
Daar is Ertekün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kürşat rent richting de bal. Ertekün begaat een overtreding. Ertekün krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Pulicelli probeert naar een medespeler te passen. Costa speelt de bal door. Kürşat is nu in balbezit. Wolemberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolemberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Omonia - Man Utd Red Devils 0:2

6e minuut.
Frangkeskou met een sublieme pass. Daar is Çankaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolemberg verovert de bal door een tackle van achteren. Wolemberg draait met de bal, schiet en ... Yetkili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Omonia - Man Utd Red Devils 0:3

7e minuut.
Daar is Pulicelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jagodics rent richting de bal. Jagodics met een sublieme pass. Wolemberg is nu in balbezit. Wolemberg draait met de bal, schiet en ... Yetkili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Yetkili speelt de bal door. Kürşat kopt de bal weg. Wolemberg is nu in balbezit. Wolemberg draait met de bal, schiet en ... Yetkili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Omonia - Man Utd Red Devils 0:4

12e minuut.
Wolemberg passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kürşat de bal. Kürşat geeft de bal voor. Pulicelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulicelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Omonia - Man Utd Red Devils 0:5

13e minuut.
Frangkeskou passt de bal in één keer door. Asprou is nu in balbezit. Asprou geeft een lange en hoge pass. Wolemberg heeft problemen om de bal te vangen. Wolemberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Omonia - Man Utd Red Devils 0:6

14e minuut.
Frangkeskou passt de bal met de wreef. Costa is nu in balbezit. Wolemberg maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Wolemberg moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Wolemberg schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

15e minuut.
Siailis is nu in balbezit. Siailis geeft een lange en hoge pass. Petrides kopt de bal weg. Kürşat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürşat schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Costa speelt de bal door. Pulicelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Asprou legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pulicelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pulicelli legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Omonia - Man Utd Red Devils 0:7

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kürşat met de inworp. Jagodics met een sublieme pass. Klungelig pakt Pulicelli de bal. Pulicelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Siailis met een sublieme pass. Kürşat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürşat draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Pulicelli is nu in balbezit. Pulicelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Omonia - Man Utd Red Devils 0:8

22e minuut.
Aranda met de inworp. Jagodics bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodics geeft de bal voor. Kürşat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürşat draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Panine rent richting de bal. Panine speelt de bal door. Pulicelli rent richting de bal. Pulicelli schiet op doel. Siailis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yetkili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kürşat heeft problemen om de bal te vangen. Kürşat passt de bal zonder na te denken. Pulicelli is nu in balbezit. Pulicelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Omonia - Man Utd Red Devils 0:9

33e minuut.
Doeltrap. Yetkili met een harde bal richting middenveld. Panine kopt de bal weg. Daar is Kürşat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kürşat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Omonia - Man Utd Red Devils 0:10

35e minuut.
Kürşat rent richting de bal. Jagodics speelt de bal door. Klungelig pakt Papavasiliou de bal. Pulicelli is nu in balbezit. Pulicelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Asprou kopt de bal weg. Daar is Aranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aranda probeert naar een medespeler te passen. Kürşat rent richting de bal. Kürşat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Omonia - Man Utd Red Devils 0:11

40e minuut.
Asprou geeft een hoge lob. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda geeft de bal voor. Daar is Siailis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kürşat rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Omonia 84%, Man Utd Red Devils 16%.
AS Omonia - Man Utd Red Devils 0:11

47e minuut.
Jagodics is nu in balbezit. Jagodics passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pulicelli de bal. Pulicelli draait met de bal, schiet en ... Anastasiou probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Ertekün bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürşat rent richting de bal. Kürşat passt de bal met de wreef. Pulicelli rent richting de bal. Pulicelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Omonia - Man Utd Red Devils 0:12

52e minuut.
Siailis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jagodics met een snelle inworp. Kürşat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürşat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Yetkili trapt de bal weg van het doel. Kürşat kopt de bal weg. Jagodics probeert naar een medespeler te passen. Pulicelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulicelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Jagodics probeert naar een medespeler te passen. Kürşat is nu in balbezit. Kürşat passt de bal zonder na te denken. Pulicelli is nu in balbezit. Pulicelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Omonia - Man Utd Red Devils 0:13

70e minuut.
Kürşat is nu in balbezit. Kürşat passt de bal in één keer door. Papavasiliou rent richting de bal. Jagodics is nu in balbezit. Jagodics haalt uit met een fantastische trap. Yetkili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pulicelli rent richting de bal. Pulicelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Omonia - Man Utd Red Devils 0:14

72e minuut.
Costa rent richting de bal. Jagodics verovert de bal door een tackle van achteren. Jagodics speelt de bal door. Pulicelli rent richting de bal. Pulicelli draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Yetkili met een harde bal richting middenveld. Panine is nu in balbezit. Panine passt de bal in één keer door. Kürşat is nu in balbezit. Kürşat schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Yetkili bokst de bal weg.

75e minuut.
Daar is Aranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aranda passt de bal met de wreef. Pulicelli rent richting de bal. Pulicelli haalt uit met een fantastische trap. Yetkili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Omonia - Man Utd Red Devils 0:15

81e minuut.
Panine passt de bal met de wreef. Jagodics bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodics geeft een lange en hoge pass. Pulicelli is nu in balbezit. Pulicelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Pulicelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulicelli speelt de bal door. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürşat onderschept slim de pass. Kürşat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Pashialis probeert naar een medespeler te passen. Jagodics is nu in balbezit. Jagodics passt de bal in één keer door. Pulicelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulicelli haalt uit met een fantastische trap. Yetkili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Yetkili niet meer kan verder spelen. Necat komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Omonia 82%, Man Utd Red Devils 18%.
AS Omonia - Man Utd Red Devils 0:15