Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Limassol 92 APOEL
433 Tactiek AU79
48% Balbezit 52%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 57.2
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Tümen heeft problemen om de bal te vangen. Plumb is nu in balbezit. Ivošić verovert de bal door een tackle van achteren. Ivošić draait met de bal, schiet en ... Colella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - APOEL 0:1

7e minuut.
Moriggi passt de bal met de wreef. Andrenacci is nu in balbezit. Andrenacci passt de bal met de wreef. Ivošić is nu in balbezit. Ivošić draait met de bal, schiet en ... Colella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Borsari geeft een lange en hoge pass. Kabus kopt de bal weg. Plumb heeft problemen om de bal te vangen. Tümen rent richting de bal. Tümen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Moriggi rent richting de bal. Andrenacci verovert de bal door een tackle van achteren. Andrenacci passt de bal zonder na te denken. Ivošić rent richting de bal. Ivošić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Chrysostomou geeft de bal voor. Ivošić probeert de bal met de borst te controleren. Ivošić geeft de bal voor. Koutsoloukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsoloukas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Koutsoloukas rent richting de bal. Koutsoloukas met een sublieme pass. Ivošić rent richting de bal. Ivošić schiet op doel. Colella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - APOEL 0:2

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chrysostomou met een snelle inworp. Andrenacci probeert naar een medespeler te passen. Tümen is nu in balbezit. Tümen schiet op doel. Colella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Plumb verovert de bal door een tackle van achteren. Tümen onderschept slim de pass. Tümen passt de bal zonder na te denken. Ivošić is nu in balbezit. Ivošić draait met de bal, schiet en ... Colella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limassol 92 74%, APOEL 26%.
Limassol 92 - APOEL 0:2

47e minuut.
Colella trapt de bal weg. Andrenacci kopt de bal weg. Koutsoloukas met een sublieme pass. Daar is Ivošić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivošić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Plumb is nu in balbezit. Ivošić onderschept slim de pass. Ivošić passt de bal zonder na te denken. Tümen rent richting de bal. Tümen draait met de bal, schiet en ... Colella bokst de bal weg.

54e minuut.
Plumb verovert de bal door een tackle van achteren. Andrenacci onderschept slim de pass. Andrenacci probeert naar een medespeler te passen. Ivošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivošić schiet op doel. Colella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Erçal kopt de bal weg. Andrenacci rent richting de bal. Andrenacci passt de bal zonder na te denken. Ivošić is nu in balbezit. Ivošić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Ivošić rent richting de bal. Chrysostomou bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrysostomou met een sublieme pass. Ivošić rent richting de bal. Ivošić draait met de bal, schiet en ... Colella bokst de bal weg.

64e minuut.
Daar is Chrysostomou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivošić rent richting de bal. Ivošić passt de bal in één keer door. Tümen rent richting de bal. Tümen haalt uit met een fantastische trap. Colella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Chrysostomou probeert naar een medespeler te passen. Koutsoloukas is nu in balbezit. Koutsoloukas passt de bal zonder na te denken. Tümen rent richting de bal. Tümen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Colella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Borsari geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chrysostomou met de inworp. Ivošić is nu in balbezit. Ivošić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Colella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Klungelig pakt Koutsoloukas de bal. Trotter speelt de bal door. Mellilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellilä geeft een lange en hoge pass. Kambur maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - APOEL 1:2

73e minuut.
Ivošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivošić passt de bal zonder na te denken. Tan is nu in balbezit. Tümen onderschept slim de pass. Tümen draait met de bal, schiet en ... Colella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Moriggi heeft problemen om de bal te vangen. Chrysostomou met een sublieme pass. Ivošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivošić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - APOEL 1:3

85e minuut.
Tonguz geeft een hoge lob. Chrysostomou kopt de bal weg. Ivošić is nu in balbezit. Ivošić schiet op doel. Colella werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Tonguz geeft een hoge lob. Daar is Tümen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chrysostomou speelt de bal door. Ivošić rent richting de bal. Ivošić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limassol 92 75%, APOEL 25%.
Limassol 92 - APOEL 1:3