Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yozgat Demir Çelik Man Utd Red Devils
Normal Tactiek Attacking
45% Balbezit 55%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 44
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
21.3 gemiddelde waardering 43.6
slecht Schieten goed
zwak Passen zeer goed
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Hadjifedonos verovert de bal door een tackle van achteren. Özuslu rent richting de bal. Necati Öykün tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Özuslu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Birinci komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yozgat Demir Çelik - Man Utd Red Devils 0:1

6e minuut.
Aranda probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Birinci de bal onder controle te krijgen. Kürşat is nu in balbezit. Kürşat schiet op doel. Tsopanis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yozgat Demir Çelik - Man Utd Red Devils 0:2

16e minuut.
Panine rent richting de bal. Panine geeft een hoge lob. Kürşat is nu in balbezit. Özuslu is nu in balbezit. Özuslu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Birinci speelt de bal door. Klungelig pakt Tsangaris de bal. Özuslu verovert de bal door een tackle van achteren. Kürşat is nu in balbezit. Kürşat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kürşat onderschept slim de pass. Kürşat schiet op doel. Papachristoforou heeft problemen om de bal te vangen. Par rent richting de bal. Par haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Özuslu is nu in balbezit. Par bereikt de bal nog maar net als eerste. Özuslu rent richting de bal. Özuslu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yozgat Demir Çelik - Man Utd Red Devils 0:3

29e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kürşat zal de hoekschop nemen. Daar is Uludağ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birinci met een sublieme pass. Özuslu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özuslu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yozgat Demir Çelik - Man Utd Red Devils 0:4

34e minuut.
Aranda passt de bal in één keer door. Birinci bereikt de bal nog maar net als eerste. Birinci passt de bal in één keer door. Özuslu is nu in balbezit. Özuslu haalt uit met een fantastische trap. Tsopanis bokst de bal weg.

36e minuut.
Tsangaris geeft een hoge lob. Klungelig pakt Panine de bal. Panine geeft een lange en hoge pass. Par bereikt de bal nog maar net als eerste. Par schiet op doel. Tsopanis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Necati Öykün bereikt de bal nog maar net als eerste. Par onderschept slim de pass. Par haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yozgat Demir Çelik - Man Utd Red Devils 0:5

38e minuut.
Klungelig pakt Panine de bal. Panine passt de bal met de wreef. Özuslu rent richting de bal. Kürşat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürşat haalt uit met een fantastische trap. Tsopanis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Yozgat Demir Çelik - Man Utd Red Devils 0:6

42e minuut.
Aranda is nu in balbezit. Aranda passt de bal in één keer door. Kürşat rent richting de bal. Kürşat haalt uit met een fantastische trap. Tsopanis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yozgat Demir Çelik - Man Utd Red Devils 0:7

45e minuut.
Birinci onderschept slim de pass. Birinci passt de bal met de wreef. Par rent richting de bal. Par schiet op doel. Na een snelle pass probeert Necati Öykün de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yozgat Demir Çelik 77%, Man Utd Red Devils 23%.
Yozgat Demir Çelik - Man Utd Red Devils 0:7

50e minuut.
Tüzünkan geeft een hoge lob. Özuslu kopt de bal weg. Par is nu in balbezit. Par draait met de bal, schiet en ... Tsopanis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Necati Öykün geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aranda met de inworp. Birinci is nu in balbezit. Birinci geeft een lange en hoge pass. Tsopanis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Aranda geeft een hoge lob. Kürşat kopt de bal weg. Daar is Foti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kürşat rent richting de bal. Kürşat haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Yozgat Demir Çelik - Man Utd Red Devils 0:8

66e minuut.
Necati Öykün geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kürşat met de inworp. Birinci is nu in balbezit. Birinci geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Birinci onderschept slim de pass. Birinci met een sublieme pass. Panine geeft de bal voor. Özuslu rent richting de bal. Özuslu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Par rent richting de bal. Par schiet op doel. Tsopanis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Kürşat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Birinci probeert naar een medespeler te passen. Par is nu in balbezit. Par schiet op doel. Daar is Tsangaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yozgat Demir Çelik - Man Utd Red Devils 0:9

73e minuut.
Par is nu in balbezit. Par passt de bal in één keer door. Tsangaris is nu in balbezit. Özuslu onderschept slim de pass. Özuslu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Birinci met de inworp. Kürşat geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Par de bal. Par schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yozgat Demir Çelik - Man Utd Red Devils 0:10

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tsopanis met een harde bal richting middenveld. Panine geeft een hoge lob. Klungelig pakt Par de bal. Par schiet op doel. Tsopanis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Hadjifedonos heeft problemen om de bal te vangen. Par is nu in balbezit. Papachristoforou begaat een overtreding. Papachristoforou krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Hadjifedonos probeert naar een medespeler te passen. Birinci heeft problemen om de bal te vangen. Birinci passt de bal met de wreef. Özuslu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özuslu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Klungelig pakt Özuslu de bal. Hadjifedonos bereikt de bal nog maar net als eerste. Birinci onderschept slim de pass. Birinci haalt uit met een fantastische trap. Tsopanis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yozgat Demir Çelik - Man Utd Red Devils 0:11

87e minuut.
Kovári rent richting de bal. Kovári geeft een lange en hoge pass. Par bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Par de bal. Par draait met de bal, schiet en ... Tsopanis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Özuslu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yozgat Demir Çelik - Man Utd Red Devils 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yozgat Demir Çelik 85%, Man Utd Red Devils 15%.
Yozgat Demir Çelik - Man Utd Red Devils 0:12