Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
apollon lim ABALATOI F.C
apollon92 Tactiek 442
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
35 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 26.6
excellent Schieten average
solid Passen poor
average Verdedigen average


4e minuut.
Gérard is nu in balbezit. Kośmider verovert de bal door een tackle van achteren. Kośmider geeft een lange en hoge pass. Huy Khánh rent richting de bal. Huy Khánh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Ataker heeft problemen om de bal te vangen. Xipolitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ataker krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Vojník is nu in balbezit. Mihart onderschept slim de pass. Mihart passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cavrić de bal. Cavrić haalt uit met een fantastische trap. Omerou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Huy Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Khánh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Mehlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehlmann passt de bal zonder na te denken. Grzanka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Huy Khánh de bal. Huy Khánh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - ABALATOI F.C 1:0

13e minuut.
Vojník onderschept slim de pass. Mihart verovert de bal door een tackle van achteren. Mihart passt de bal in één keer door. Cavrić rent richting de bal. Cavrić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Huy Khánh rent richting de bal. Huy Khánh passt de bal zonder na te denken. Cavrić is nu in balbezit. Cavrić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - ABALATOI F.C 2:0

17e minuut.
Mihart probeert de bal met de borst te controleren. Faiz onderschept slim de pass. Faiz met een sublieme pass. Chiaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiaini geeft een lange en hoge pass. Malkauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Ataker kopt de bal weg. Cavrić is nu in balbezit. Cavrić probeert naar een medespeler te passen. Huy Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Khánh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Xipolitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavrić verovert de bal door een tackle van achteren. Cavrić geeft een hoge lob. Mihart is nu in balbezit. Mihart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - ABALATOI F.C 3:0

32e minuut.
Mehlmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grzanka rent richting de bal. Grzanka passt de bal in één keer door. Cavrić is nu in balbezit. Cavrić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Omerou trapt de bal weg. Gérard probeert de bal met de borst te controleren. Grzanka speelt de bal door. Mihart rent richting de bal. Mihart draait met de bal, schiet en ... Omerou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Akalin bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bugryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart verovert de bal door een tackle van achteren. Mihart passt de bal met de wreef. Huy Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Khánh haalt uit met een fantastische trap. Omerou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cavrić rent richting de bal. Cavrić haalt uit met een fantastische trap. Faiz heeft problemen om de bal te vangen. Huy Khánh rent richting de bal. Huy Khánh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mehlmann passt de bal in één keer door. Huy Khánh is nu in balbezit. Cavrić is nu in balbezit. Huy Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Khánh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - ABALATOI F.C 4:0

40e minuut.
Ataker geeft een hoge lob. Cavrić is nu in balbezit. Loizou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Loizou krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Cavrić kopt de bal weg. Huy Khánh heeft problemen om de bal te vangen. Akalin rent richting de bal. Cavrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavrić draait met de bal, schiet en ... Omerou bokst de bal weg.

44e minuut.
Huy Khánh rent richting de bal. Huy Khánh passt de bal in één keer door. Cavrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavrić haalt uit met een fantastische trap. Omerou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - ABALATOI F.C 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: apollon lim 34%, ABALATOI F.C 66%.
apollon lim - ABALATOI F.C 5:0

47e minuut.
Gálvez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehlmann verovert de bal door een tackle van achteren. Mehlmann passt de bal zonder na te denken. Cavrić rent richting de bal. Cavrić geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Faiz geeft een hoge lob. Inworp. Grzanka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart geeft een lange en hoge pass. Omerou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Akalin geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Huy Khánh de bal onder controle te krijgen. Grzanka speelt de bal door. Mihart rent richting de bal. Mihart draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Grzanka passt de bal zonder na te denken. Huy Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Akalin is nu in balbezit. Huy Khánh verovert de bal door een tackle van achteren. Huy Khánh haalt uit met een fantastische trap. Omerou bokst de bal weg.

58e minuut.
Huy Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Akalin onderschept slim de pass. Cavrić is nu in balbezit. Cavrić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Huy Khánh rent richting de bal. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart met een sublieme pass. Huy Khánh rent richting de bal. Huy Khánh draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Akalin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mehlmann met de inworp. Grzanka geeft een hoge lob. Huy Khánh springt en kopt de bal. Omerou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Faiz heeft problemen om de bal te vangen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - ABALATOI F.C 6:0

69e minuut.
Gérard passt de bal zonder na te denken. Grzanka probeert naar een medespeler te passen. Huy Khánh heeft problemen om de bal te vangen. Cavrić rent richting de bal. Cavrić schiet op doel. Omerou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Omerou bereikt de bal nog maar net als eerste. Faiz speelt de bal door. Klungelig pakt Bugryn de bal. Mihart is nu in balbezit. Mihart geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Omerou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Akalin kan de bal niet met de borst controleren. Huy Khánh is nu in balbezit. Akalin onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - ABALATOI F.C 7:0

71e minuut.
Grzanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzanka speelt de bal door. Mehlmann speelt de bal door. Huy Khánh rent richting de bal. Huy Khánh draait met de bal, schiet en ... Omerou bokst de bal weg.

76e minuut.
Ataker bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataker passt de bal in één keer door. Mihart is nu in balbezit. Mihart draait met de bal, schiet en ... Omerou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - ABALATOI F.C 8:0

82e minuut.
Grzanka speelt de bal door. Omerou met een sublieme pass. Grzanka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mihart de bal. Mihart haalt uit met een fantastische trap. Omerou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Omerou probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Xipolitas de bal. Mehlmann met een sublieme pass. Cavrić is nu in balbezit. Cavrić geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - ABALATOI F.C 9:0

89e minuut.
Grzanka probeert naar een medespeler te passen. Louka speelt de bal door. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavrić is nu in balbezit. Cavrić geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Huy Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Khánh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - ABALATOI F.C 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: apollon lim 20%, ABALATOI F.C 80%.
apollon lim - ABALATOI F.C 10:0