Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bakırköy Elektrikspor AEK Larnaca
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 31.5
weak Schieten solid
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


20e minuut.
Yoldaş rent richting de bal. İyigün onderschept slim de pass. İsmail probeert naar een medespeler te passen. Oğuztürk is nu in balbezit. Oğuztürk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Cengiz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Akçal komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Klungelig pakt Oğuztürk de bal. Tezcan is nu in balbezit. Tezcan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Oğuztürk de bal. Oğuztürk schiet op doel. Exadaktilos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakırköy Elektrikspor - AEK Larnaca 0:1

32e minuut.
Daar is Gemikonaklı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tezcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tezcan passt de bal zonder na te denken. Daar is Oğuztürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oğuztürk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakırköy Elektrikspor - AEK Larnaca 0:2

34e minuut.
López de Quintana is nu in balbezit. López de Quintana probeert naar een medespeler te passen. Tezcan rent richting de bal. Tezcan haalt uit met een fantastische trap. Exadaktilos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakırköy Elektrikspor - AEK Larnaca 0:3

39e minuut.
Tezcan speelt de bal door. López de Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. López de Quintana geeft een lange en hoge pass. Oğuztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuztürk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
López de Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. López de Quintana geeft een hoge lob. Oğuztürk rent richting de bal. Oğuztürk haalt uit met een fantastische trap. Exadaktilos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakırköy Elektrikspor - AEK Larnaca 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bakırköy Elektrikspor 59%, AEK Larnaca 41%.
Bakırköy Elektrikspor - AEK Larnaca 0:4

49e minuut.
Yoldaş probeert de bal aan de voet te houden. Hasipoğlu rent richting de bal. Hasipoğlu probeert naar een medespeler te passen. Akçal is nu in balbezit. Akçal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Kondoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondoz passt de bal zonder na te denken. Oğuztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuztürk schiet op doel. Exadaktilos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakırköy Elektrikspor - AEK Larnaca 0:5

70e minuut.
Inworp. López de Quintana met een snelle inworp. Tezcan rent richting de bal. Tezcan geeft een lange en hoge pass. Oğuztürk krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
İsmail probeert naar een medespeler te passen. López de Quintana rent richting de bal. López de Quintana passt de bal met de wreef. Oğuztürk is nu in balbezit. Oğuztürk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Exadaktilos trapt de bal weg. Erginel kopt de bal weg. Oğuztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuztürk schiet op doel. Exadaktilos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakırköy Elektrikspor - AEK Larnaca 0:6

78e minuut.
Erginel kopt de bal weg. Oğuztürk probeert de bal aan de voet te houden. Gemikonaklı bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuztürk is nu in balbezit. Oğuztürk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakırköy Elektrikspor - AEK Larnaca 0:7

79e minuut.
İyigün bereikt de bal nog maar net als eerste. İsmail probeert naar een medespeler te passen. Aydeniz met een sublieme pass. Klungelig pakt Oğuztürk de bal. Oğuztürk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Gemikonaklı is nu in balbezit. Tezcan is nu in balbezit. Demiral schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Demiral naar de kleedkamers voor een vroege douche.

90e minuut.
Exadaktilos trapt de bal weg. İsmail kopt de bal weg. López de Quintana rent richting de bal. López de Quintana geeft een hoge lob. Oğuztürk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakırköy Elektrikspor - AEK Larnaca 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bakırköy Elektrikspor 54%, AEK Larnaca 46%.
Bakırköy Elektrikspor - AEK Larnaca 0:8