Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AEK Pankiarides Gönen Elektrikspor
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Siamandouras rent richting de bal. Siamandouras passt de bal zonder na te denken. Skapoullis rent richting de bal. Skapoullis draait met de bal, schiet en ... Şah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Pankiarides - Gönen Elektrikspor 1:0

14e minuut.
Ierodiakonou passt de bal zonder na te denken. Alpler rent richting de bal. Alpler passt de bal zonder na te denken. Damianou is nu in balbezit. Damianou haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Izbul rent richting de bal. Ertuğruloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ertuğruloğlu passt de bal in één keer door. Daar is Skapoullis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skapoullis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ertuğruloğlu kopt de bal weg. Siamandouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Skapoullis rent richting de bal. Siamandouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Siamandouras schiet op doel. Şah bokst de bal weg.

37e minuut.
Siamandouras verovert de bal door een tackle van achteren. Siamandouras probeert naar een medespeler te passen. Izbul rent richting de bal. Siamandouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Siamandouras schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Basri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Pankiarides - Gönen Elektrikspor 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Pankiarides 40%, Gönen Elektrikspor 60%.
AEK Pankiarides - Gönen Elektrikspor 2:0

46e minuut.
Skapoullis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yücel komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Klungelig pakt Kapsalis de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Papakyriakou met de inworp. Damianou is nu in balbezit. Damianou geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Celalletinoğlu trapt de bal weg van het doel. Siamandouras kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Basri de bal onder controle te krijgen. Yücel bereikt de bal nog maar net als eerste. Yücel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Şah met een harde bal richting middenveld. Damianou kopt de bal weg. Alpler bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Damianou geeft een hoge lob. Ierodiakonou rent richting de bal. Ierodiakonou passt de bal zonder na te denken. Alpler rent richting de bal. Alpler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Pankiarides - Gönen Elektrikspor 2:1

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Raif Denktaş de bal onder controle te krijgen. Papakyriakou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsalis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kapsalis krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Siamandouras heeft problemen om de bal te vangen. Izbul speelt de bal door. Asprou met een sublieme pass. Yücel bereikt de bal nog maar net als eerste. Yücel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Pankiarides - Gönen Elektrikspor 3:1

69e minuut.
Celalletinoğlu speelt de bal door. Izbul probeert de bal met de borst te controleren. Izbul passt de bal met de wreef. Alpler bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Izbul passt de bal zonder na te denken. Alpler rent richting de bal. Kounounis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alpler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alpler neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Pankiarides - Gönen Elektrikspor 3:2

76e minuut.
Kounounis rent richting de bal. Ierodiakonou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kounounis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kounounis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yücel is nu in balbezit. Yücel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Pankiarides 56%, Gönen Elektrikspor 44%.
AEK Pankiarides - Gönen Elektrikspor 3:2