Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anixneytes Ampalatoi Rize Esnaf Spor
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Necat met een snelle inworp. Roussos rent richting de bal. Roussos geeft de bal voor. Nikita is nu in balbezit. Nikita haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Doğrusöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Doğrusöz geeft een hoge lob. Kittos controleert de bal met de borst. Neocleous onderschept slim de pass. Neocleous schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Necat verovert de bal door een tackle van achteren. Necat probeert naar een medespeler te passen. Nikita is nu in balbezit. Daar is Neocleous, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neocleous haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Fantousis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Demetriadis speelt de bal door. Makrides met een sublieme pass. Flouris rent richting de bal. Flouris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anixneytes Ampalatoi - Rize Esnaf Spor 0:1

33e minuut.
Klungelig pakt Orfanides de bal. Necat is nu in balbezit. Necat passt de bal zonder na te denken. Neocleous rent richting de bal. Neocleous draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bolayır geeft een lange en hoge pass. Daar is Demetriadis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flouris is nu in balbezit. Flouris haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Güvener de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Anixneytes Ampalatoi - Rize Esnaf Spor 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anixneytes Ampalatoi 65%, Rize Esnaf Spor 35%.
Anixneytes Ampalatoi - Rize Esnaf Spor 0:2

49e minuut.
Nadiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiri speelt de bal door. Flouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Flouris haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Koliantris geeft de bal voor. Panayi bereikt de bal nog maar net als eerste. Çınar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Çınar naar de kleedkamers voor een vroege douche.

66e minuut.
Koutsokoumnis met een harde bal richting middenveld. Doğrusöz kopt de bal weg. Pashialis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikita is nu in balbezit. Nikita draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Aggelou rent richting de bal. Aggelou passt de bal in één keer door. Panayi rent richting de bal. Nadiri rent richting de bal. Nadiri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Aggelou is nu in balbezit. Aggelou geeft de bal voor. Pashialis kan de bal niet met de borst controleren. Makrides bereikt de bal nog maar net als eerste. Makrides haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Neocleous rent richting de bal. Kittos bereikt de bal nog maar net als eerste. Neocleous onderschept slim de pass. Neocleous draait met de bal, schiet en ... Koutsokoumnis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anixneytes Ampalatoi - Rize Esnaf Spor 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anixneytes Ampalatoi 45%, Rize Esnaf Spor 55%.
Anixneytes Ampalatoi - Rize Esnaf Spor 1:2