Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Derby County patsiaourka
Normal Tactiek 5321
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 28.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Zembashis kopt de bal weg. Daar is Hoàng Quý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Quý probeert naar een medespeler te passen. Trosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trosiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Derby County - patsiaourka 0:1

8e minuut.
Papadimitiou passt de bal in één keer door. Hoàng Quý rent richting de bal. Hoàng Quý passt de bal zonder na te denken. Trosiński is nu in balbezit. Trosiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zembashis rent richting de bal. Zembashis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Derby County - patsiaourka 0:2

10e minuut.
Zembashis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dionysiou onderschept slim de pass. Dionysiou probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Quý rent richting de bal. Hoàng Quý geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Erbağ de bal onder controle te krijgen. Zembashis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zembashis passt de bal zonder na te denken. Trosiński is nu in balbezit. Trosiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Hoàng Quý onderschept slim de pass. Hoàng Quý probeert naar een medespeler te passen. Zembashis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zembashis schiet op doel. Trosiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Chorattas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tešanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Chorattas zijn tegenspeler op de grond. Tešanović moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tešanović kan niet meer verder spelen.

30e minuut.
Gois bereikt de bal nog maar net als eerste. Gois passt de bal zonder na te denken. Trosiński rent richting de bal. Zembashis rent richting de bal. Zembashis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kâtip geeft een hoge lob. Chorattas is nu in balbezit. Erol maakt een afschuwelijke overtreding. Erol krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Gois verovert de bal door een tackle van achteren. Gois passt de bal met de wreef. Trosiński is nu in balbezit. Zembashis is nu in balbezit. Zembashis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trosiński is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Derby County - patsiaourka 0:3

37e minuut.
Kâtip onderschept slim de pass. Zembashis verovert de bal door een tackle van achteren. Dionysiou is nu in balbezit. Zembashis onderschept slim de pass. Zembashis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Erol rent richting de bal. Erol geeft de bal voor. Hoàng Quý met een sublieme pass. Trosiński rent richting de bal. Trosiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Derby County 82%, patsiaourka 18%.
Derby County - patsiaourka 0:3

49e minuut.
Çiftçioğlu geeft de bal voor. Erol bereikt de bal nog maar net als eerste. Dayıoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dayıoğlu krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Erol geeft de bal voor. Daar is Zembashis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zembashis met een sublieme pass. Trosiński is nu in balbezit. Trosiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Zembashis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gois rent richting de bal. Gois speelt de bal door. Trosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trosiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Derby County - patsiaourka 0:4

87e minuut.
Tosunoğlu speelt de bal door. Erbağ rent richting de bal. Zembashis met een sublieme pass. Gois rent richting de bal. Gois schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Derby County 78%, patsiaourka 22%.
Derby County - patsiaourka 0:4